LifeStyle

Η παράνυμφος που έκλεψε την παράσταση στον γάμο της Θεοδώρας και του Μάθιου Κουμάρ – Galaksias Portal News

Η Μαρία Ολυμπία κέντρισε τα βλέμματα στην Μητρόπολη Αθηνών, κατά τη διάρκεια του γάμου, της θείας της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ με τον δικηγόρο Μάθιου Κουμάρ.

Η Μαρία Ολυμπία δεν έφτασε από νωρίς μαζί με τη μητέρα της Μαρί Σαντάλ και τα τέσσερα αδέλφια της, αλλά λίγο αργότερα και προτού καταφθάσει στην εκκλησία η νύφη, συνοδευόμενη από τον πατέρα της Παύλο. Η ανιψιά της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ ήταν μία από τις παράνυμφες και ήταν πιο όμορφη και εντυπωσιακή από ποτέ.

Η Μαρία Ολυμπία γεννήθηκε το 1996 στη Νέα Υόρκη και μεγάλωσε μεταξύ ΗΠΑ και Αγγλίας. Η οικογένειά της εγκαταστάθηκε στο Λονδίνο, όπου πέρασε την παιδική της ηλικία. Σπούδασε ιστορία της τέχνης, θέατρο, φωτογραφία, και γραφιστική. Εργάστηκε ως μαθητευόμενη στο Dior’s couture τμήμα, στην ηλικία των 17 ετών.

Στα 28 της χρόνια, εργάζεται και ως μοντέλο, με τις εμφανίσεις της σε πασαρέλες, να μην περνούν απαρατήρητες. Μετά την κατάργηση της Μοναρχίας στην Ελλάδα το 1974, ο τίτλος «Πριγκίπισσα της Ελλάδος» με την προσφώνηση της Βασιλικής Υψηλότητας δεν αναγνωρίζεται πλέον συνταγματικά από την Ελληνική Δημοκρατία, παρά μόνο ως τίτλος ευγενείας από άλλους Βασιλικούς Οίκους της Ευρώπης. 

Η ίδια πάντως συστήνεται ως πριγκίπισσα, με τις επισκέψεις της στην Ελλάδα, να πληθαίνουν με το πέρασμα των χρόνων. Το απόγευμα του Σαββάτου (28-09-2024) ήταν αναμφισβήτητα μια από τις παρουσίες που προκάλεσαν κολακευτικά σχόλια.

Υπενθυμίζεται πως η Μαρία Ολυμπία βαφτίστηκε στις 22 Δεκεμβρίου του 1996 στην Κωνσταντινούπολη, από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Δύο από τους τέσσερις αναδόχους της είναι η θεία της Αλεξία και ο Βασιλιάς Κάρολος Γ΄ του Ηνωμένου Βασιλείου.

To άρθρο Μαρία Ολυμπία: Η παράνυμφος που έκλεψε την παράσταση στον γάμο της Θεοδώρας και του Μάθιου Κουμάρ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button