Τεχνολογιά

Συνελήφθη πρώην playmate στο κέντρο της Αθήνας – Galaksias Portal News

Συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου (28/9) πρώην playmate που κρυβόταν μαζί με τα παιδιά της σε Airbnb στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο πρώην σύζυγος της, έχει κερδίσει την απόφαση για την επιμέλεια των παιδιών τους. Ωστόσο, το μοντέλο παραβίασε την απόφαση με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων την εντόπισαν σε διαμέρισμα Airbnb στην Αθήνα όπου κρυβόταν μαζί με τα παιδιά της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, η εν λόγω απόφαση, έλεγε πως η επιμέλεια των παιδιών περνά αποκλειστικά στον πατέρα και δύναται εκείνος να τα πάρει στο εξωτερικό, όπου και διαμένει μόνιμα.

Επιπλέον σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώην μοντέλο κρυβόταν επί 10 ημέρες αφού είχε φύγει από το σπίτι μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά και είχε μισθώσει διαμέρισμα στην Αθήνα.

Η playmate που συνελήφθη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και με την βοήθεια και του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος κατάφεραν οι αστυνομικοί να την εντοπίσουν μέσω ηλεκτρονικών ιχνών των εφαρμογών, του στίγματος αλλά και των πλατφορμών ενοικίασης διαμερισμάτων.

Η πρώην εστεμμένη κρατείται στην ΓΑΔΑ, στον 8ο όροφο, στο Τμήμα Ανηλίκων, ενώ αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Τα παιδιά έχουν παραδοθεί στον πατέρα τους, ο οποίος έχει και την αποκλειστική επιμέλεια.

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button