LifeStyle

Η απίθανη ιστορία με τη Ρένα Βλαχοπούλου – «Την θυμάμαι να μας φτιάχνει καφέδες» – Galaksias Portal News

«Έχω ζήσει παλιούς ηθοποιούς που στην καθημερινότητά τους δεν είχαν καμία σχέση με αυτό που έβγαινε στις ταινίες, όπως για παράδειγμα η Ρένα Βλαχοπούλου», είπε μεταξύ άλλων ο Θοδωρής Κατσαφάδος.

Στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε καλεσμένος ο Θοδωρής Κατσαφάδος και παραχώρησε μία συνέντευξη στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Ο σπουδαίος ηθοποιός μίλησε για παλιούς ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου όπως η Ρένα Βλαχοπούλου και η Σαπφώ Νοταρά και τις εμπειρίες που είχε μαζί τους.

«Θυμάμαι τη Ρένα Βλαχοπούλου στο σπίτι της Λίντα Άλμα όταν είχε πεθάνει ο Κατράκης που σφουγγάριζε, μας έφτιαχνε καφέδες. Ήταν μία κανονική γυναίκα, και όχι αυτό που εξέπεμπε στη σκηνή και στις ταινίες της», είπε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Μείναμε σπίτι για να κάνουμε παρέα στη Λίντα όλο το βράδυ. Ήταν πολύ καλή φίλη με τη Ρένα Βλαχοπούλου. Είμαι απόλυτα τυχερός που γνώρισα τέτοιους ανθρώπους»

«Θυμάμαι την Σαπφώ Νοταρά που έτρωγε στο “Ιντεάλ” που ήταν μαγειρείο. Είχε γύρω της σακούλες, καθόταν μόνη της. Ήταν σκυθρωπή και αγέλαστη, δεν μίλαγε σε κανέναν. Δεν τολμούσα να πάω να της μιλήσω», τόνισε στη συνέχεια.

«Έκανα πολλή παρέα με την Σμάρω Στεφανίδου, ήταν υπέροχη γυναίκα, πηγαίναμε συχνά σε μπαράκια. Μία φορά ήμασταν με το αυτοκίνητο και ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι δεν έχω δίπλωμα. “Είσαι τρελός; Κατεβαίνω τώρα” μου είπε.

To άρθρο Θοδωρής Κατσαφάδος: Η απίθανη ιστορία με τη Ρένα Βλαχοπούλου – «Την θυμάμαι να μας φτιάχνει καφέδες» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button