Media

Γιώργος Λάγιος για Ελίνα Παπίλα: “Ήταν πολύ πιεστική περίοδος, δεχόταν πόλεμο και κριτική”

Στην πρώην τηλεοπτική του συνεργάτιδα, Ελίνα Παπίλα σχολίασε ο Γιώργος Λάγιος στις νέες δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και τον δημοσιογράφο Ηλία Σκουλά. Μάλιστα, μεταξύ άλλωστε, εστίασε στις δηλώσεις υποστήριξης που έκανε η παρουσιάστρια προς τον Χρήστο Μάστορα και την αντίδραση για τους δημοσιογράφους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λάγιος επισήμανε πως «η άποψη της Ελίνας Παπίλα είναι σεβαστή αλλά δεν την ενστερνίζομαι γιατί ο λόγος για τον οποίο υπάρχουμε και υπάρχουν κάποιοι είναι ακριβώς γιατί κρατάει ένας δημοσιογράφος το μικρόφωνο. Αν δεν υπάρχει αυτό το μικρόφωνο, δεν υπάρχει κανένας. Καταλαβαίνω το όριο που θέλουν να βάλουν κάποιοι, το ακούω, αλλά δεν το ακούω κιόλας γιατί αν θέλεις να είσαι δημόσιο πρόσωπο πρέπει να είσαι διαθέσιμος στη δημοσιότητα 24 ώρες».

«Και για την προσωπική σου ζωή, όχι μόνο την επαγγελματική. Οπότε θεωρώ ότι πρέπει να έχουν όλοι ευγένεια και ακόμα και αν δεν θέλεις να μιλήσεις στις κάμερες εκείνη την ώρα, πολύ ευγενικά θα πεις «δεν έχω κάτι να πω». Που δεν συμφωνώ ωστόσο με αυτό, πάντα έχεις κάτι να πεις».

«Ναι, η περίοδος της εκπομπής της Ελίνας Παπίλα ήταν πολύ πιεστική γιατί δεχόταν πόλεμο και είχε ακούσει πολλή κριτική. Είχε δεχθεί γενικά πολλά και καταλαβαίνω ότι ψυχολογικά ήταν πολύ ψυχοφθόρο» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Γιώργος Λάγιος στις νέες τηλεοπτικές του δηλώσεις στο καθημερινό μαγκαζίνο του STAR.

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button