LifeStyle

Βόλτα για ψώνια στο κέντρο της Αθήνας με χαμόγελα μπροστά στους φωτογράφους – Galaksias Portal News

Η Ελένη Μενεγάκη σε μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της. Η παρουσιάστρια βγήκε για ψώνια και δεν έδειξε να ενοχλείται από την παρουσία φωτογράφων.

Στο κέντρο της Αθήνας απαθανάτισε πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός του πρακτορείου NDP την Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια που τη φετινή τηλεοπτική σεζόν έχει επιλέξει να μη βρίσκεται σε κάποιο τηλεοπτικό κανάλι, απολαμβάνει αυτό το διάστημα την ηρεμία με την οικογένειά της.

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε ένα διαχρονικό και κομψό total black look το οποίο συνδύασε με λευκά sneakers που έδωσαν «φως» στο συνολικό της look. Κράτησε μια μικρή τσάντα, άφησε τα μαλλιά της ελεύθερα να πέσουν στους ώμους της και έκανε ένα απαλό μακιγιάζ με φούξια χείλη.

Στο τέλος της περσινής σεζόν, η Ελένη Μενεγάκη με την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με το Mega αποκάλυψε και την απόφασή της να μην επιστρέψει με κάποια καθημερινή εκπομπή ξανά στα τηλεοπτικά πλατό, ενώ το τελευταίο διάστημα οι φήμες τη θέλουν να επιστρέφει με κάποιο εβδομαδιαίο show.

Η ίδια ωστόσο επιλέγει για την ώρα να κρατά τα χαρτιά της κλειστά. Η Ελένη Μενεγάκη αφού πέρασε ένα ξέγνοιαστο και ήρεμο καλοκαίρι στα ελληνικά νησιά, έχει επιστρέψει πλέον στην πρωτεύουσα.

Πρόσφατα, βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας όπου απόλαυσε τις βόλτες και τα ψώνια της. Σε αυτή της τη βόλτα τη συνάντησε ο φωτογραφικός φακός, με την ίδια να μιλάει ευδιάθετη στο κινητό της τηλέφωνο.

Οι δημόσιες εμφανίσεις της παρουσιάστριας παραμένουν μετρημένες, όπως και οι αναρτήσεις της. Σε συνεργασία με άτομα από το επιτελείο της, αξιολογεί την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο τηλεοπτικό τοπίο και περιμένει την κατάλληλη ευκαιρία για να επιστρέψει μπροστά στις κάμερες.

To άρθρο Ελένη Μενεγάκη: Βόλτα για ψώνια στο κέντρο της Αθήνας με χαμόγελα μπροστά στους φωτογράφους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button