Πολιτισμός

The Ranch: Ο Aston Kutcher σε κάνει να θέλεις να δεις ξανά Netflix

Αν έχεις απελπιστεί από τη «μαύρη τρύπο» του Netflix αυτό το sitcom ίσως σε σώσει.

Μπορεί να το ξεθάψαμε από το μακρινό 2016, το Netflix όμως το έβαλε πρόσφατα ολόκληρο στην πλατφόρμα του. Μπορεί να μοιάζει με μία ακατάληπτη μίξη Τσέχωφ με Mel Brooks, βγάζει όμως γέλιο κι αυτό τελικά σε αποζημιώνει. Επίσης έχει άπειρα επεισόδια οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς αν θα τελειώσει.

Αφού εγκατέλειψε τα όνειρά του να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο Colt Bennett (Ashton Kutcher) επιστρέφει στο ράντσο της οικογένειάς του στο Κολοράντο. Εκεί αντιμετωπίζει τον σκληρό πατέρα του, Μπο (Σαμ Έλιοτ), ο οποίος πιστεύει ότι ο Κολτ είναι ένας χαμένος της ζωής και ο αγανακτισμένος αδερφός του Ρόστερ (Ντάνι Μάστερσον) που έμεινε πίσω και βοήθησε στο ράντσο βρίσκεται εκεί μόνο για να του κάνει τη ζωή ακόμη πιο δύσκολη.

Η μητέρα τους Μάγκι (Ντέμπρα Γουίνγκερ) διευθύνει το τοπικό μπαρ και, αν και χωρισμένη από τον Μπο, εξακολουθεί να βρίσκεται με τον Μπο περιστασιακά για σεξ. Όταν ο Colt μαθαίνει ότι το ράντσο αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες, αποφασίζει να μείνει πίσω και να βοηθήσει την οικογένειά του, παρόλο που ο πατέρας του δεν θέλει τη φιλανθρωπία του.

Το στόρυ μπορεί να μοιάζει με κακή αντιγραφή βιβλίου του Τολστόι αλλά όμως η σειρά είναι απολαυστικά κωμική και προσφέρει άπλετο γέλιο, με κάθε σκηνή να έχει άπειρες ατάκες.

Οι χαρακτήρες και οι ερμηνείες είναι κορυφαίες ακόμη κι αν η οικογένεια σιχαίνεται τον…Ομπάμα και λατρεύει τον…Μπους. Μετά από όλα τα χρόνια στο That 70s Show μαζί, ο Kutcher και ο Masterson έχουν μια τρομερή χημεία και είναι κυριολεκτικά σαν μηχανές που βγάζουν αστεία.

Ο Σαμ Έλιοτ όμως είναι ο πραγματικός σταρ του σόου, με το ανύπαρκτο χιούμορ του και τις οπισθοδρομικές στάσεις για τη ζωή, κάνει τη ζωή των παιδιών του πραγματική κόλαση. Η Winger ως η μητέρα, δεν έχει τόσα πολλά να πει, αλλά μια σκηνή όπου ντροπιάζει τον γιο της μιλώντας για τη σεξουαλική της ζωή είναι μια από τις καλύτερες της σειράς και φυσικά παίζει ρόλο «ισορροπιστή» μεταξύ πατέρα και παιδιών.

Το The Ranch μπορεί να είναι λίγο πιο παλιό απ’ ότι μπορεί να ήθελες όμως μπορεί να σε βγάλει εύκολα από το κλασικό δίλημμα Netflix «τι θα δούμε απόψε». Εύκολο και γρήγορο, ότι πρέπει για κουρασμένους στο τέλος της μέρας που δεν χρειάζεται να σκεφτούν και πολύ.

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button