Media

“Αν θέλω να πω κάτι για τον Μητσοτάκη…

Η κάμερα του “Buongiorno” βρέθηκε στα παρασκήνια της παράστασης “Για μια ζωή” και εκεί ο Μιχάλης Ρέππας μίλησε για τα όρια της σάτιρας, τον Μάρκο Σεφερλή και την κριτική που δέχεται για τη δουλειά του στο πλαίσιο της πολιτικής ορθότητας.

“Έχουμε δημοκρατία και δεν πιστεύω ότι πρέπει να μπαίνουν όρια στον χώρο του λόγου. Οι πράξεις τιμωρούνται στο πολίτευμά μας όχι τα λόγια. Αν θέλω να πω κάτι για τον Μητσοτάκη ή για τον Κασσελάκη ή για τον Ανδρουλάκη, θα πρέπει να σκεφτώ ότι και αυτούς τους έκανε μάνα;” δηλώνει ο Μιχάλης Ρέππας.

 

Δείτε επίσης: Μιχάλης Ρέππας: “Δεν βάζουμε ποτέ φρένο λόγω του politically correct, είναι σαν να κάνεις καφέ από… αλεσμένη φακή”

 

“Εφόσον εκτίθενται δημόσια, με πράξεις ή λόγια, εννοείται ότι, αν θεωρήσω ότι αυτό που έκανε αξίζει να σατιριστεί, θα το κάνω” ξεκαθαρίζει ο επιτυχημένος δημιουργός στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

“Ο Μάρκος Σεφερλής κάνει την δουλειά του με συνέπεια και τιμιότητα εδώ και πάρα πολλά χρόνια και συνεχίζει να κάνει αυτό που έκανε. Κάθε άνθρωπος μπορεί και πρέπει να εκφράζεται όπως θέλει. Έχουμε δημοκρατία” απαντά ο Μιχάλης Ρέππας για το ζήτημα που προέκυψε στις lifestyle εκπομπές και στα social media το τελευταίο διάστημα.

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button