Media

Λάμπρος Φισφής: “Ο λόγος που ακολούθησα την κωμωδία ήταν το bullying, το έχω βιώσει από πρώτο χέρι”

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Buongiorno», με τη Φαίη Σκορδά, και στη δημοσιογράφο Νάνσυ Νικολαΐδου έδωσε ο Λάμπρος Φισφής, που υπογράφει το σενάριο και πρωταγωνιστεί στη νέα κωμική σειρά του MEGA «Έχω παιδιά».

Για τη νέα οικογενειακή κωμωδία, που κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο στο MEGA, είπε: «Με αυτή τη σειρά θέλουμε να προσεγγίσουμε ανθρώπους που έχουν παιδιά. Ανθρώπους που σκέφτονται να κάνουν παιδιά, ανθρώπους που δεν θέλουν να κάνουν παιδιά. Ανθρώπους που νιώθουν σαν παιδιά. Πιστεύω πως κάποιος που δεν έχει παιδιά, εάν δει την σειρά θα θέλει να κάνει παιδιά. Φυσικά, βλέπεις μια ταλαιπωρία αλλά αυτό που θα θέλαμε να βγαίνει στο τέλος, είναι ότι είναι ωραίο».

Και πρόσθεσε: «Οι δύο πρωταγωνιστές, η Ευγενία (σ.σ Σαμαρά) και ο Βασίλης (σ.σ. Μαυρογεωργίου) που κάνουν τη Σάρα και τον Μιχάλη, είναι σαν δύο ζογκλέρ που έχουν πέντε μπάλες στον αέρα και προσπαθούν να μην τους πέσει καμία. Είναι τα παιδιά, η δουλειά, οι φίλοι, οι γονείς. Οι γονείς κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και από εκεί και πέρα προσπαθούμε να ευχαριστηθούμε τη διαδρομή».

Στην ερώτηση «τι τον δυσκόλεψε ως γονιό», απάντησε: «Είναι σαν ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι που παίζαμε όταν ήμασταν μικροί που ήσουν με έναν ήρωα και συνεχώς προσπαθούσες να περάσεις μια πίστα. Δεν είμαι αυστηρός γονιός. Είμαι γονιός απ’ όλα. Δεν βοηθάει να είσαι χαβαλές γονιός. Πρέπει να βάζεις κάποια όρια, πρέπει να δίνεις κάποιες οδηγίες, κάποια πράγματα που πρέπει να γίνουν και να επιμένεις σε αυτά όσο και να θες να σπάσεις και να είσαι cool και χαλαρός». «Γινόμαστε οι γονείς μας και αυτή είναι ίσως η πιο τραγική συνειδητοποίηση που μπορεί να έχει ένας γονιός. Όταν καταλάβει ότι έγινε η μάνα του και ο πατέρας του» πρόσθεσε με χιουμοριστική διάθεση ο Λάμπρος Φισφής.

Για το bullying αποκάλυψε: «Το bullying πάντα υπήρχε. Ο λόγος που ακολούθησα την κωμωδία ήταν το bullying. Το έχω βιώσει από πρώτο χέρι. Δεν είναι κάτι καινούργιο. Έχει αλλάξει κάπως διότι πλέον μπορεί να γίνει και από το ίντερνετ. Πρέπει να ετοιμάσεις το παιδί σου να είναι σίγουρο για τον εαυτό του, να έχει αυτοπεποίθηση. Να ξέρει ποιος είναι» ενώ για το πώς αντιμετώπισε την προσωπική του εμπειρία με το bullying είπε: «Με το χιούμορ και με τη συνειδητοποίηση ότι δεν θα αφήσω κάποιον άλλον να μου χαλάσει τη ψυχολογία επειδή είπε κάτι».

Ακόμα αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή: «Η προσωπική ζωή δεν είναι δική σου. Το ότι εγώ διάλεξα να ακολουθήσω έναν δρόμο που έχει μία δόση δημοσιότητας αυτό δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι γύρω μου πήραν την ίδια απόφαση». Και πρόσθεσε με χιούμορ: «Η προσωπική μου ζωή είναι αδιάφορη. Είναι τραγικά βαρετή. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ενδιαφερθεί ο άλλος για την ζωή μου».

Για το αν στην επιλογή ακραίου χιούμορ και διασκέδασης είναι συνένοχος ο κόσμος, τόνισε: «Υπάρχει ένα τρίγωνο το οποίο είναι ο κωμικός, το κοινό και το περιεχόμενο. Όταν αυτό το τρίγωνο είναι σε αρμονία, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα».

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button