Τεχνολογιά

Η συγκινητική ανάρτηση Πλακιά για τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο – Galaksias Portal News

Ενωτικό κλίμα επικρατεί τελικά μεταξύ των οικογενειών των θυμάτων στα Τέμπη για τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο, που τα έσοδά της θα διατεθούν στον δικαστικό αγώνα των συγγενών.

Το βράδυ της Πέμπτης, ο Νίκος Πλακιάς, ο πατέρας των δίδυμων κοριτσιών που σκοτώθηκαν στα Τέμπη, ανέβασε νέα ανάρτηση για τη συναυλία που αποτυπώνει την αλλαγή της στάσης του, με τα ασφαλιστικά μέτρα που αρχικά είχε καταθέσει για την διοργάνωση να αίρονται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγες ώρες νωρίτερα το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων είχε γνωμοδοτήσει θετικά στο σχετικό αίτημα παραχώρησης του Καλλιμάρμαρου για τη διοργάνωση της συναυλίας στη μνήμη των θυμάτων.

«Έμαθα ότι η εκδήλωση θα γίνει, δέχομαι την απόφαση των αρμοδίων φορέων που πήραν την τελική απόφαση», δήλωσε καταρχάς ο Ν. Πλακιάς, ο οποίος στη συνέχεια, αφού ανέφερε τους τραγουδιστές που θα συμμετάσχουν, τους απηύθυνε συγκινητικό μήνυμα: «Βάλτε όσο πιο πολύ δύναμη μπορείτε στην φωνή σας να ακουστεί ως τον ουρανό . Κάπου εκεί όταν τραγουδήσεις Θανάση την ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ τρία ⭐️⭐️⭐️θα εμφανιστούν Είναι τα παιδιά μας και θα χορεύουν 😢😢😢 Καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου», έγραψε ο πατέρας των δίδυμων κοριτσιών που σκοτώθηκαν στα Τέμπη και θείος ακόμα ενός θύματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button