Πολιτική

Ντέρμπι Ανδρουλάκη – Δούκα δείχνουν οι στοιχηματικές στο ΠΑΣΟΚ – Τα δίδυμα του β γύρου

Ελάχιστα 24ωρα μας χωρίζουν από τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ και ενώ οι δημοσκόποι έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά τόσο όσον αφορά στην συμμετοχή – που θα κρίνει και πολλά – όσο και στο ποιο θα είναι το δίδυμο της επόμενης Κυριακής 13 Οκτωβρίου οι στοιχηματικές δείχνουν ντέρμπι.

Όπως θα δείτε οι στοιχηματικές δείχνουν ότι την πρώτη Κυριακή 6 Οκτωβρίου των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη προέδρου στο ΠΑΣΟΚ, ο Νίκος Ανδρουλάκης θα δώσει μάχη στήθος με στήθος με τον Χάρη Δούκα καθώς τους δείχνουν να προηγούνται στην κούρσα διεκδίκησης του προεδρικού θώκου.

Οι αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών είναι ενδεικτικές στην εσωκομματική αυτή αναμέτρηση.

Φαβορί δεν υπάρχουν και στην τρίτη θέση φαίνεται να φιγουράρει η Άννα Διαμαντοπούλου και ακολουθεί ο Παύλος Γερουλάνος.

Η Stoiximan δίνει απόλυτο ντέρμπι. Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Δούκας έχουν την ίδια απόδοση, 1.90.

Ενδιαφέρον έχουν και οι αποδόσεις στην ίδια εταιρεία για τα ζευγάρια του β γύρου. Η μεγαλύτερη απόδοση είναι το ζευγάρι Ανδρουλάκης – Δούκας.  

Στη Novibet, ο Νίκος Ανδρουλάκης εμφανίζεται ως επικρατέστερος νικητής, με απόδοση 1.85, ακολουθεί ο Χάρης Δούκας με 2.30, ίδια απόδοση έχουν Αννα Διαμαντοπούλου και Παύλος Γερουλάνος που είναι 6.00.

Και εδώ κυρίαρχο δίδυμο για τον δεύτερο γύρο είναι Ανδρουλακης – Δούκας με απόδοση 1.30.

Στην Bet365 δεν υπάρχει θεαματική αλλαγή. 

Ο Νίκος Ανδρουλάκης κυρίαρχος κι εδώ με απόδοση 1.66, δεύτερος ο Χάρης Δούκας με 2.20 και ακολουθούν Άννα Διαμαντοπούλου με 6.00, Παύλος Γερουλάνος με 6.50, Μιχάλης Κατρίνης με 67.00 και Νάντια Γιαννακοπούλου με 101.00.

To άρθρο Ντέρμπι Ανδρουλάκη – Δούκα δείχνουν οι στοιχηματικές στο ΠΑΣΟΚ – Τα δίδυμα του β γύρου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button