Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης και Νίκος Ανδρουλάκης σήμερα στην εκπομπή Live News

Με αφορμή τα 50 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα δώσει σήμερα (04.10.2024) μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο Live News. Παράλληλα στην εκπομπή θα εμφανιστεί και ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ενόψει των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ που θα γίνουν την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, ο πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης θα μιλήσει στην εκπομπή Live News σήμερα Παρασκευή στις 18:00 στο απόγευμα. Ο παρουσιαστής Νίκος Ευαγγελάτος θα υποδεχτεί στο πλατό του Mega τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο πρωθυπουργός πρόκειται να δώσει μία συνέντευξη μιλώντας για όλους και όλα, την στιγμή που αποτελεί «μυστήριο» το αν θα εμφανιστούν οι πρώην πρόεδροι, Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής, στη σημερινή γιορτή για την 50ετή επέτειο της Νέας Δημοκρατίας.

Το «γαλάζιο πάρτι» θα πραγματοποιηθεί απόψε στην Ρηγίλλης, αφού σαν σήμερα το 1974 ιδρύθηκε το Φιλελεύθερο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας υπό τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Σήμερα Παρασκευή επίσης, τελειώνει η προεκλογική εκστρατεία των υποψηφίων για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, ο Νίκος Ανδρουλάκης με τη σειρά του θα μιλήσει για τη «μάχη» που δίνει για την επανεκλογή του με συνυποψήφιούς του τους Άννα Διαμαντοπούλου, Χάρη Δούκα, Παύλο Γερουλάνο, Νάντια Γιαννακοπούλου και Μιχάλη Κατρίνη.

To άρθρο Κυριάκος Μητσοτάκης και Νίκος Ανδρουλάκης σήμερα στην εκπομπή Live News δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button