Media

Κατερίνα Παναγοπούλου για Έλενα Ακρίτα: “Δεν θέλω να δίνω…

Η Κατερίνα Παναγοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Buongiorno” όπου μοιράστηκε τις αναμνήσεις της από το πρώτο δελτίο ειδήσεων που κλήθηκε να παρουσιάσει, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει τη δική της αιχμηρή απάντηση προς την Έλενα Ακρίτα για τα στυλιστικά σχόλια που της έκανε σε πρόσφατη εκδήλωση του Προεδρικού Μεγάρου.

“Ξεκινήσαμε το δελτίο ειδήσεων στο MEGA για 5η σεζόν και έλεγα και δυο χρόνια το δελτίο του Σαββατοκύριακου στο Star. Το πρώτο μου δελτίο ήταν «καταστροφή». Ήταν το νοηματικό και τότε ήταν οι πλημμύρες στην Μάνδρα. Βγαίνω για ένα δελτίο υποτίθεται 5 λεπτών που έγινε 25 λεπτά λόγω συνεχούς ροής ειδήσεων. Ήταν αγχωτικό για μένα. Ήμουν όμως χρόνια στο ρεπορτάζ και την έννοια της ζωντανής μετάδοσης την είχα συνηθίσει” είπε αρχικά η Κατερίνα Παναγοπούλου.

 

Δείτε επίσης: Κατερίνα Παναγοπούλου: “Δεν μου αρέσει να διαφημίζω πόσο ευτυχισμένη μπορεί να είμαι ή τι κάνω στην προσωπική μου ζωή”

 

“Όταν υπάρχουν φυσικές καταστροφές, προσπαθώ να συγκρατούμαι. Και σε περιστατικά bullying έχει τύχει να έχω βουρκώσει. «Τρελαίνομαι» όταν το βλέπω αυτό και μπορεί να βουρκώσω αλλά το συγκρατώ λέω στον εαυτό μου «είμαστε στο δελτίο ειδήσεων, δεν πρέπει εσύ να γίνεις είδηση». Αφήνω να φανεί η οργή σε κάτι που λέω αλλά στα πολιτικά θέματα δεν θέλω να φαίνεται. Αλλά σε ειδήσεις για τη βία ανηλίκων εκεί δεν συγκρατούμαι. Έχουν ευθύνη οι γονείς, οι καθηγητές, οι Αρχές, έχουμε ευθύνη όλοι. Πιστεύω όμως πως είμαι αντικειμενική” εξομολογείται η Κατερίνα Παναγοπούλου.

 

“Τέτοια σχόλια δεν με αγγίζουν”

“Δεν θέλω να δίνω αξία σε πράγματα που μου είναι αδιάφορα. Θεωρώ ότι οι πολίτες έχουν σοβαρά προβλήματα να διαχειριστούν, έχουν την ακρίβεια, τα ενοίκια, και προσωπικά ως πολίτης θα ήθελα οι βουλευτές να μην ασχολούνται με τις φούστες, τις τσάντες και τις γόβες άλλων γυναικών. Ειδικά όταν μιλάμε σε περίπτωση γυναίκας προς γυναίκα. Αλλά πήρα τόση αγάπη και συμπαράσταση. Βγήκε και μία απάντηση από την ΕΣΗΕΑ, που καταδίκασε τον κακοποιητικό λόγο. Προσωπικά, τέτοια σχόλια δεν με αγγίζουν” απαντά η Κατερίνα Παναγοπούλου για την επίθεση από την Έλενα Ακρίτα.

 

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button