LifeStyle

«Μου λείπει να έχω σχέση, δεν ξέρω γιατί δεν προχώρησε η συνεργασία για το Deal» – Galaksias Portal News

Ο Κρατερός Κατσούλης επανέλαβε πως θα ήθελε να παρουσιάσει ένα τηλεπαιχνίδι. Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην Κατερίνα Καραβάτου.

Ο Κρατερός Κατσούλης μιλάει στο Buongiorno του Mega για τα παιδιά του, τη σχέση του σήμερα με την Κατερίνα Καραβάτου και για το λόγο που δεν παρουσίασε το “Deal” στον Alpha, αν και όπως φαίνεται υπήρξαν τους τελευταίους μήνες συζητήσεις και διαπραγματεύσεις.

Όπως λέει: «Το πιο ωραίο που έζησα φέτος ήταν που είχα τα παιδιά μου μαζί στην περιοδεία. Η σχέση μας είναι μια ζωντανή σχέση και σχέση ζωής. Δεν υπάρχει χρόνος για προσωπική ζωή. Μου λείπει να έχω σχέση, πιστεύω πως οι άνθρωποι δεν φτιάχτηκαν για να είναι μόνοι τους«, είπε ο Κρατερός Κατσούλης.

Για την Κατερίνα Καραβάτου ανέφερε: «Η Κατερίνα είναι η μητέρα των παιδιών μου. Έχουμε καλή σχέση».

Για παρουσίαση τηλεπαιχνιδιού και τον Γιώργο Θαναηλάκη: «Θα ήθελα να κάνω τηλεπαιχνίδι. Συζητάω κάποιες προτάσεις. Δεν ξέρω γιατί δεν προχώρησε η συνεργασία για την παρουσίαση του Deal. Είναι ωραίο να βλέπουμε κάτι διαφορετικό».

Η Κατερίνα Καραβάτου, είχε πει προ ημερών για τον Κρατερό Κατσούλη είπε: «Είμαστε δύο αυτοδημιούργητοι άνθρωποι, σκληρά εργαζόμενοι, νομίζω ότι αυτό είναι μια σοβαρή περιουσία».

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button