LifeStyle

«Φυσικό και επόμενο το να προχωρήσουμε τις ζωές μας» – Galaksias Portal News

Ο Άγγελος Μπασινάς και η πρώην σύζυγός του, Βιβή Μπασινά, αποφάσισαν να πάρουν χωριστούν δρόμους και ο ποδοσφαιριστής μίλησε για τον πρόσφατο χωρισμό τους.

Η είδηση για το διαζύγιο του πρώην ποδοσφαιριστή από την γνωστή επιχειρηματία αποκάλυψε χτες (03.10.2024) σε αποκλειστικό ρεπορτάζ του Tlife.gr. Σήμερα Παρασκευή η εκπομπή «Πρωινό» μίλησε με ον Άγγελος Μπασινά και τη Βιβή Μπασινάοι οποίοι αναφέρθηκαν στον χωρισμό τους.

«Τι να κάνουμε, ήρθε αυτή η στιγμή. Ήταν δύσκολα στην αρχή, αλλά αυτό ισχύει από το καλοκαίρι οππότε σιγά – σιγά το προσπερνάμε. Η σχέση με τα παιδιά είναι τέλεια και δεν έχει τεθεί το θέμα συνεπιμέλειας. Ακόμη δεν υπάρχει κάτι οριστικό από άποψη διαζυγίου, δεν έχουμε υπογράψει ακόμη, είναι μεταξύ μας συμφωνημένο», είπε αρχικά ο Άγγελος Μπασινάς.

Σε ερώτηση για το αν σκέφτεται να προχωρήσει τη ζωή του είπε: «Είναι φυσικό και επόμενο. Δεν μας πήραν τα χρόνια, προχωράμε. Δεν μπορούμε να αποφύγουμε κάποιες καταστάσεις και δεν ήμουν ποτέ του φαίνεσθαι. Αφού έγινε τώρα οκ, δεν αλλάζει κάτι».

Οι δύο τους ήταν παντρεμένοι 19 χρόνια και μαζί έχουν αποκτήσει δύο κόρες ηλικίας 15 και 17 ετών.

To άρθρο Άγγελος Μπασινάς για τον χωρισμό του: «Φυσικό και επόμενο το να προχωρήσουμε τις ζωές μας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button