LifeStyle

Ο σταρ της κάντρι μουσικής κατηγορείται για βιασμό – Galaksias Portal News

Ο κόσμος της κάντρι μουσικής παρακολουθεί σοκαρισμένος τα όσα αποκαλύφθηκαν περί σεξουαλικής κακοποίησης και βιασμού, με θύτη ένα από τα «δυνατά χαρτιά» της αμερικάνικης λαϊκής μουσικής, τον Γκαρθ Μπρουκς.

Ο αστέρας της κάντρι μουσικής Γκαρθ Μπρουκς κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση, βιασμό και ξυλοδαρμό σύμφωνα με αγωγή που κατέθεσε εναντίον του μία makeup artist η οποία επιμελούνταν το look του βραβευμένου τραγουδιστή.

Η αγωγή, που κατατέθηκε σε δικαστήριο της Καλιφόρνια την Πέμπτη (03.10.2024), αναφέρει ότι τα περιστατικά συνέβησαν το 2019 – σε ένα από αυτά, η ίδια ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον Garth Brooks.

«Τους τελευταίους δύο μήνες, με παρενοχλούν ασταμάτητα με απειλές, ψέματα και τραγικές ιστορίες αν δεν τους έκοβα μια επιταγή πολλών εκατομμυρίων δολαρίων», τονίζει σε δήλωσή του στο CNN ο τραγουδιστής.

«Τα χρήματα για να κλείσω τα στόματα, ανεξάρτητα από το πόσο πολλά ή λίγα είναι, παραμένουν τέτοια. Στο μυαλό μου, αυτό σημαίνει ότι παραδέχομαι μια συμπεριφορά για την οποία είμαι ανίκανος – άσχημες πράξεις που κανένας άνθρωπος δεν πρέπει να κάνει ποτέ σε άλλον», πρόσθεσε.

«Καταθέσαμε μήνυση εναντίον αυτού του ατόμου πριν από σχεδόν ένα μήνα. Την καταθέσαμε ανώνυμα για το καλό των οικογενειών και των δύο πλευρών».

Η συνεργασία της καταγγέλουσας με τον Brooks ξεκίνησε το 2017 και σύμφωνα με την αγωγή, προσλήφθηκε για πρώτη φορά να κάνει μαλλιά και μακιγιάζ για τη σύζυγό του, Trisha Yearwood, το 1999.

 «Δεν μπορώ να υπεισέλθω σε συζητήσεις για διακανονισμό, αλλά ο ισχυρισμός του Brooks ότι δεν ήταν πρόθυμος να πληρώσει εκατομμύρια δεν είναι αληθινός», ανέφερε ο Douglas H. Wigdor, δικηγόρος που εκπροσωπεί τη γυναίκα, σε δήλωσή του στο CNN.

«Είμαστε αρκετά σίγουροι για την υπόθεση και με την πάροδο του χρόνου το κοινό θα δει τον πραγματικό του χαρακτήρα και όχι την εξαιρετικά επιμελημένη προσωπικότητά του».

Εκτός από τη σεξουαλική επίθεση και τη σωματική βλάβη, η αγωγή κατηγορεί τον Μπρουκς ότι εξέθεσε επανειλημμένα τα γεννητικά του όργανα και τους γλουτούς του, ότι μοιράστηκε σεξουαλικές φαντασιώσεις με την υπάλληλό του, ότι άλλαζε τακτικά τα ρούχα του μπροστά της και της έστελνε μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου.

Στην κατάθεσή της, ισχυρίζεται ότι κατά την επίσκεψή της στο σπίτι του διάσημου σταρ το 2019, εκείνος βγήκε από το ντους γυμνός, «άρπαξε τα χέρια της και τα έβαλε πάνω στα γεννητικά του όργανα, ενώ της μιλούσε με χυδαίες εκφράσεις».

Σε ένα άλλο περιστατικό τον Μάιο του 2019, ο Brooks φέρεται να τη βίασε σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Λος Άντζελες.

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button