LifeStyle

Η Σμαράγδα Καρύδη παρακολούθησε την πρεμιέρα της παράστασης του Θοδωρή Αθερίδη λίγο καιρό μετά τον θάνατο του πατέρα της

Στο πλευρό του συντρόφου της Θοδωρή Αθερίδη, βρέθηκε σήμερα το βράδυ (04.10.2024) η Σμαράγδα Καρύδη, σχεδόν 20 ημέρες μετά τον θάνατο του πατέρα της, Ντίνου Καρύδη.

Παρά την πολύ δύσκολη περίοδο που περνάει, η Σμαράγδα Καρύδη δεν θα μπορούσε να λείπει από την πρεμιέρα του επί χρόνια συντρόφου της, Θοδωρή Αθερίδη.

Αυτή η εμφάνιση μάλιστα είναι η πρώτη που έγινε μετά την κηδεία του αγαπημένου πατέρα της.

Στο τέλος της παράστασης, η Σμαράγδα Καρύδη πόζαρε στα καμαρίνια με τον Θοδωρή Αθερίδη και μερικούς από τους συντελεστές.

Ο Θοδωρής Αθερίδης πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ – κωμωδία «Μπα Μπαμπά» της Φωτεινής Αθερίδου και του Θέμη Καραμουρατίδη μαζί με την Άννα Κουτσαφτίκη.

Ο επί χρόνια σύντροφος της Σμαράγδας Καρύδη πριν από λίγες ημέρες είχε μιλήσει για τον θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού Ντίνου Καρύδη, δηλώνοντας πως τα τελευταία χρόνια η υγεία του ήταν επιβαρυμένη.

«Η αλήθεια είναι ότι τον περιμέναμε τα τελευταία χρόνια, γιατί είχε περάσει ένα τεράστιο έμφραγμα, που απορούσαν και οι γιατροί πώς έζησε, τον κρατούσε στη ζωή ο βηματοδότης. Τον τελευταίο χρόνο ειδικά είχε καταπέσει αρκετά και δεν ήταν ευχάριστο ούτε και γι’ αυτόν, ούτε ο ίδιος δεν θα ήθελε πια να ζει.

Όταν έσβησε πια, δεν ήταν κάτι που μας ήρθε σαν κεραυνός εν αιθρία. Τώρα όλη η προσοχή μας είναι στους υπόλοιπους ζωντανούς, να είμαστε αγαπημένοι και να φροντίζουμε ο ένας τον άλλον.

Η Σμαράγδα είναι ένα πολύ λογικός άνθρωπος και πολύ έξυπνο κορίτσι, έχει πάρα πολύ έντονο συναισθηματικό κόσμο, αλλά να ξέρετε πάντα η λογική είναι με το καλό όχι με το κακό και πάντα η λογική σε βοηθάει να δεις τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση, να μην τρελαθείς δηλαδή», είπε.

To άρθρο Η Σμαράγδα Καρύδη παρακολούθησε την πρεμιέρα της παράστασης του Θοδωρή Αθερίδη λίγο καιρό μετά τον θάνατο του πατέρα της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button