Τεχνολογιά

Καθηλωμένοι στη Φρανκφούρτη λόγω πρόσκρουσης ειδικού οχήματος στο αεροσκάφος, οι επιβάτες της πτήσης προς Θεσσαλονίκη

Ατύχημα συνέβη σήμερα το απόγευμα, περίπου στις 6 μ.μ., (ώρα Γερμανίας)  στην πίστα του αεροδρομίου της Φρανκφούρτης, με συνέπεια να καθυστερήσει σημαντικά η προγραμματισμένη πτήση αεροσκάφους της AEGEAN, που θα εκτελούσε το δρομολόγιο Φρανκφούρτη- Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα, λίγο πριν την απογείωση του αεροσκάφους, την ώρα που το έσπρωχνε το ειδικό όχημα για να κάνει όπισθεν, πριν αρχίσει να τροχοδρομεί στην πίστα απογείωσης, οι επιβάτες αισθάνθηκαν ένα πολύ ισχυρό τράνταγμα, αντιλαμβανόμενοι ότι κάτι χτύπησε το αεροπλάνο.  Όπως τους ενημέρωσε ο πιλότος της πτήσης λίγα λεπτά αργότερα το όχημα προσέκρουσε στις μπροστινές ρόδες του αεροπλάνου, με συνέπεια να αδυνατεί να απογειωθεί μέχρι να επιδιορθωθεί η βλάβη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με εντολή των Αρχών του αεροδρομίου, εκκενώθηκε το αεροσκάφος από τους επιβάτες, μία και πλέον ώρα μετά το συμβάν, καθώς θα πρέπει να γίνει έλεγχος και στα συστήματα πλοήγησης στο μπροστινό μέρος του αεροπλάνου μετά το ισχυρό χτύπημα που δέχθηκε.

Οι επιβάτες της πτήσης παραμένουν καθηλωμένοι στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, χωρις να γνωρίζουν προις το παρόν πότε θα επτάξουν, αναμένοντας αναγκαστικά να επιδιορθωθεί η ζημιά ώστε να πραγματοποιηθεί τελικά το ταξίδι τους προς τη Θεσσαλονίκη.

Φωτογραφία αρχείου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button