Media

Άννα Βίσση: “Μάγεψε” στο Καλλιμάρμαρο

Παρά το ότι είχε βρέξει νωρίτερα και οι συνθήκες δεν ήταν οι ιδανικότερες, περίπου 65.000 χιλιάδες άνθρωποι βρέθηκαν στο Καλλιμάρμαρο για να απολαύσουν την κορυφαία ερμηνεύτρια.

Η χθεσινή συναυλία αποτέλεσε την κορύφωση της φετινής περιοδείας της Άννας Βίσση, που γιορτάζει 50 χρόνια επιτυχημένης μουσικής διαδρομής.

Με το σύνθημα «Ό,τι έχω ζήσει, το ‘χει πει η Βίσση», δεκάδες χιλιάδες θεατές τραγούδησαν μαζί της τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.

Φυσικά, ανάμεσά τους βρέθηκαν πολλοί συνάδελφοί της τραγουδιστές, ηθοποιοί, εκπρόσωποι της τηλεόρασης και της σόου μπιζ.

 

@panikrecords Δώδεκα (Καλλιμάρμαρο 2024)…#annavissi #kallinarmaro #protimo #panikgold #panikrecords #galaxiaslive #foryou ♬ πρωτότυπος ήχος – Panik Records

Φυσικά, ανάμεσά τους βρέθηκαν πολλοί συνάδελφοί της τραγουδιστές, ηθοποιοί, εκπρόσωποι της τηλεόρασης και της σόου μπιζ.

 

 

Δείτε επίσης: Άννα Βίσση: “Σήμερα επιβεβαιώθηκα ότι αυτό που ήθελα να γίνω, ήταν μια παθιάρα τραγουδίστρια και αυτό έγινα”

 

Η αφιέρωση της Άννας Βίσση στον Μίμη Πλέσσα 

Η Άννα Βίσση για τέσσερις ώρες διασκέδαζε τους θαυμαστές της, ερμηνεύοντας τις μεγάλες της επιτυχίες στο κατάμεστο στάδιο.

Μάλιστα, σε κάποια στιγμή έκανε μια αφιέρωση στον Μίμη Πλέσσα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου, λίγο πριν τα 100ά του γενέθλια.

“Σήμερα έφυγε από τη ζωή ένας σπουδαίος μουσικός και συνθέτης. Ας χαιρετήσουμε όλοι μαζί τον Μίμη Πλέσσα” είπε η Άννα Βίσση, ενώ στη συνέχεια ξεκίνησε να ερμηνεύει το “Θα πιω απόψε το φεγγάρι”.

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button