LifeStyle

«Με τον Μάρκο Παπαδοκωνσταντάκη κολλήσαμε από την πρώτη στιγμή» – Galaksias Portal News

«Έτσι προέκυψε και η θεατρική μας συνεργασία γιατί, όταν περνάς με έναν συνάδελφο καλά, θες να ξαναβρεθείς ειδικά σκηνικά», ομολογεί ο Νίκος Ψαρράς για τον Μάρκο Παπαδοκωνσταντάκη.

Στο πλατό του «Καλύτερα δε γίνεται», βρέθηκαν σήμερα (06.10.2024) ο Νίκος Ψαρράς και ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, με αφορμή την «Διάφανη αγάπη» του Alpha, για να αποκαλύψουν πως δέθηκαν μεταξύ τους στα γυρίσματα της «Μάγισσας» του ΑΝΤ1. 

«Είναι ένας πολύ θετικός άνθρωπος ο Μάρκος, γενναιόδωρος συνάδελφος, πάντα με ένα χαμόγελο και δεν θα τον ακούσεις ποτέ να κατηγορεί κανέναν. Εμένα μου έχει κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση αυτό και στη γυναίκα μου, την Έλενα που δουλεύουμε τώρα μαζί στο θέατρο», είπε ο Νίκος Ψαρράς για τον συνάδελφο του.

«Δεν θα τον ακούσεις ποτέ τον Μάρκο να κατηγορεί κανέναν, πάντα θα βρει να πει έναν καλό λόγο. Ακόμα και να του πεις, “άκουσα πως ο τάδε είπε αυτό για σένα” θα σου απαντήσει πως είναι καλό παιδί. Πάντα το γυρίζει στο θετικό», συνέχισε.

«Με τον Μάρκο κολλήσαμε από την πρώτη στιγμή. Δηλαδή πήγαμε στο σπίτι του Λευτέρη Χαρίτου, δυο – τρεις μήνες πριν ξεκινήσουμε τα γυρίσματα στη “Μάγισσα”, κάτσαμε δίπλα – δίπλα να διαβάσουμε, να κάνουμε πρόβες και αρχίσαμε αμέσως.

Αφού και ο Λευτέρης μας έλεγε “ρε, κόφ’ τε το λίγο, σταματήστε, σοβαρευτείτε”. Έτσι προέκυψε και η θεατρική μας συνεργασία γιατί, όταν περνάς με έναν συνάδελφο καλά, θες να ξαναβρεθείς ειδικά σκηνικά», εξομολογήθηκε ο Νίκος Ψαρράς στην εκπομπή του Alpha.

To άρθρο Νίκος Ψαρράς: «Με τον Μάρκο Παπαδοκωνσταντάκη κολλήσαμε από την πρώτη στιγμή» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button