Media

OPEN: Διαφωνία Καλημέρη για τις μειώσεις μισθών

Προβληµατισµός επικρατεί στο εµπορικό-διοικητικό τµήµα του Open, καθώς η νέα σεζόν που έχει µπει για τα καλά δεν έχει φέρει και τα θετικότερα µαντάτα από τη διαφηµιστική αγορά.

Οι χαµηλές πτήσεις στα ποσοστά τηλεθέασης τόσο στην ενηµέρωση όσο και στο υπόλοιπο πρόγραµµα τον προηγούµενο µήνα δεν άφησαν και πολλά περιθώρια τους ανθρώπους που «τρέχουν» το συγκεκριµένο κοµµάτι για ένα µεγαλύτερο µερίδιο στην πίτα της αγοράς.

 

Τι γίνεται με τον Τζώνη Καλημέρη και τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο στο OPEN

Η φηµολογία ότι υπέβαλε την παραίτησή του από το ∆ιοικητικό Συµβούλιο του καναλιού ο Τζώνη Καληµέρης, διευθυντής Επιχειρησιακής Λειτουργίας του καναλιού, δεν διαψεύσθηκε.

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τον ισχυρό άνδρα των media να διαφωνεί µε άτοµα που βρίσκονται στο πάνω µέρος της ιεραρχίας του καναλιού. Σύµφωνα µε τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Καληµέρης αρνήθηκε να δεχτεί µειώσεις µισθών που ζήτησε η πλευρά Σαββίδη εξαιτίας των οικονοµικών δυσκολιών.

Αξίζει να σηµειωθεί, πάντως, ότι η κατάσταση αυτή συνεχίζει να επηρεάζει καθοριστικά και την ενηµέρωση, παρά την προσπάθεια του διευθυντή ειδήσεων, Χρήστου Παναγιωτόπουλου. Είναι ενδεικτικό ότι το δελτίο ειδήσεων του Open τερµατίζει σχεδόν σταθερά τελευταίο στον πίνακα τηλεθέασης. Αυτό συνέβη και το βράδυ της περασµένης Τρίτης, όταν έγινε η πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο Ισραήλ, αφού οι τηλεθεατές επέλεξαν να ενηµερωθούν από άλλους τηλεοπτικούς σταθµούς για το πολύ σοβαρό αυτό θέµα στο παγκόσµιο διπλωµατικό σκηνικό.

Oσο για τη διαρροή ότι ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος µετακινείται στον Alpha, δεν επιβεβαιώθηκε, παρά το γεγονός ότι ο πολύπειρος δηµοσιογράφος πραγµατοποίησε προ ηµερών συνάντηση µε τον Πάνο Κυριακόπουλο. Ως εκ τούτου, ο κ. Παναγιωτόπουλος δεν έχει παραιτηθεί από το Open και παραµένει σταθερά στο πλευρό του Ιβάν Σαββίδη.

 

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο SECRET της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ στις 5/10/2024

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button