Τεχνολογιά

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 21χρονος που καταγγέλθηκε από 16χρονη για βιασμό – Galaksias Portal News

Μετά από μία απολογία που κράτησε δύο ώρες, ο 21χρονος που καταγγέλθηκε από 16χρονη για βιασμό, αφέθηκε ελεύθερος με δύο περιοριστικούς όρους Απαγόρευση προσέγγισης στην κοπέλα και εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του κάθε 1η και 16 του μήνα.

Ο 21χρονος είναι ο γιος του άνδρα που είχε προφυλακιστεί στα τέλη Αυγούστου, μετά από καταγγελία για βιασμό από την ίδια κοπέλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγες ημέρες μετά την πρώτη καταγγελία, ακολούθησε μήνυση από τον πατέρα του κοριτσιού προς το γιο αυτή τη φορά, καθώς το κορίτσι αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα βιασμού και από το γιο από τις 7 Ιουνίου ως και 20 Ιουλίου τουλάχιστον πέντε φορές. Η κατάθεσή της δόθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου, ενώ παρασχέθηκαν και στοιχεία για την καταγγελλόμενη κακοποίησή της.

Εναντίον του 21χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και την περασμένη Πέμπτη οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν ενώπιον των ανακριτικών αρχών.

Ο 21χρονος ισχυρίστηκε στην σημερινή του απολογία, ότι συνερεύθηκε ερωτικά με την ανήλικη αλλά με τη συναίνεσή της, ενώ παρέδωσε στοιχεία για να αποδείξει τους ισχυρισμούς του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κορίτσι στην πρώτη της κατάθεση που είχε αποκαλύψει η «Ζούγκλα», ισχυριζόταν ότι με τον γιο είχαν σχέση για 11 μήνες αλλά χωρίς να έχουν ερωτική επαφή.

Χωρίζουν όταν ο γιος – σύμφωνα με την πρώτη κατάθεση του κοριτσιού – καταλαβαίνει ότι κάτι συμβαίνει με τον πατέρα του και εκείνη του αποκαλύπτει τους βιασμούς. Μάλιστα ο προφυλακισμένος πλέον πατέρας της είπε:

«Μου λέει γιατί χωρίσατε ; Του λέω γι’ αυτό που έγινε μαζί σου. Μου λέει θα τα διορθώσω όλα. Συγνώμη που το έκανα δεν ήθελα να το κάνω. Και ζητώ συγνώμη γι’ αυτά. Μετά μου λέει, Έλα να βρεθούμε θα σε πάω στον Π. (σ.σ γιος). Του λέω δεν θέλω να ξαναβρεθώ μαζί σου γιατί φοβάμαι αρκετά. Μου λέει δεν θα σε ξαναπειράξω, το υπόσχομαι και μου λέει πάμε στον Π… να του εξηγήσουμε τι έχει γίνει»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγες εβδομάδες μετά το κορίτσι κατήγγειλε και το γιο. Η 16χρονη είναι σε κατάσταση σοκ και προσπαθεί να διαχειριστεί τα όσα έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες.

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button