LifeStyle

«Μου έκανε εντύπωση αλλά θέλει η νύφη και ο γαμπρός» – Galaksias Portal News

«Μου έκανε μεγάλη εντύπωση που η Μαρία Αντωνά βρέθηκε με τον Γιώργο Λιάγκα πολύ γρήγορα μετά τον χωρισμό από τον Άρη Σοϊλέδη», είπε ο Αλέξης Παππάς.

Ο Αλέξης Παππάς μίλησε στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Μίχο και στη νέα του διαδικτυακή εκπομπή στον λογαριασμό του στο Tik Tok. Ο γνωστός ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor, μεταξύ άλλων, σχολίασε πρόσωπα της επικαιρότητες, αποκάλυψε ποιοι παρουσιαστές τον έχουν φέρει σε αμηχανία, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση του Γιώργου Λιάγκα με την Μαρία Αντωνά.

«Έχει συμβεί να πάω καλεσμένος σε εκπομπή και να με κάνουν να νιώσω άβολα. Λίγο ο Γιώργος Λιάγκας, λίγο η Κατερίνα Καινούργιου, λίγο έτσι λίγο αλλιώς, λίγο κ@@τούμπες. Κάποιοι ήθελαν να ξεπετάξουν το θέμα, αλλά παράλληλα είχαν και την τάση να με κρατήσουν λίγο παραπάνω», είπε αρχικά ο Αλέξης Παππάς.

Όσον αφορά τη σχέση του Γιώργου Λιάγκα με την Μαρία Αντωνά, ο Αλέξης Παππάς σχολίασε: «Εμένα μου έκανε μεγάλη εντύπωση που βρέθηκε με τον Λιάγκα πολύ γρήγορα μετά τον χωρισμό από Σοϊλέδη. Δεν το κατάλαβα γιατί ήμουν μέσα στο Survivor έχασα κάποια επεισόδια, αλλά εντάξει αν θέλει η νύφη και ο γαμπρός τι να σου πω. Μήπως υπήρχε κανένα φλερτ από πιο παλιά; Οι φωτογραφίες που ανεβάζει δείχνουν ότι είναι πολύ καλά. Εμένα μου φαίνεται χαρούμενη, δεν ξέρω αν την ενόχλησε ο χωρισμό από τον Άρη».

@konstantinos_mihos Πρώτος μου καλεσμένος, και ελπίζω γουρλής, ο απολαυστικός και καυστικός Αλέξης Παππάς! Είπαμε πολλά, για τηλεόραση, πρόσωπα και σχέσεις! Α, παίξαμε και survivor στη Λούτσα, γιατί αυτοί είμαστε! @Alexis Papas #alexispappas #viral_video #survivor #survivorallstar #liagas #antwna #vasalos #gavalas #katken #kainourgiou #mikroutsikos #tileorasi #entertainment #interview #thinkpositive πρωτότυπος ήχος – konstantinos_mihos

Υπενθυμίζεται ότι η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης ετοιμάζονταν να παντρευτούν μέχρι τον ξαφνικό χωρισμό τους τον περασμένο Απρίλιο. Και οι δύο πλέον έχουν προχωρήσει τις ζωές τους.

To άρθρο Αλέξης Παππάς για Αντωνά – Λιάγκα: «Μου έκανε εντύπωση αλλά θέλει η νύφη και ο γαμπρός» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button