LifeStyle

«Το κέρατο πήγαινε σύννεφο, αλλά δεν λέγανε ποτέ το παραμικρό, οπότε αθώος» – Galaksias Portal News

Ο Άγγελος Παπαδημητρίου σε μια διαφορετική συνέντευξη που προκάλεσε σε ορισμένα σημεία χαμόγελα. Ο ηθοποιός μίλησε με το δικό του χαρακτηριστικό ύφος, μπροστά στην κάμερα.

Ο Άγγελος Παπαδημητρίου μίλησε για τα θέματα της συγκατοίκησης και της απιστίας, σε συνέντευξη που έδωσε στο «Happy Day» στον Alpha και τον ρεπόρτερ Δημήτρη Σιδηρόπουλο. Αρχικά, ο ηθοποιός υποστήριξε πως τα ζευγάρια δεν πρέπει να μένουν μαζί: «Τα ζευγάρια πρέπει να κοιμούνται σε διαφορετικές… πόλεις. Για κρεβατοκάμαρες μιλάμε τώρα; Θα ζήσεις με τον ίδιο άνθρωπο σε ένα σπίτι;

Έχω συγκατοικήσει, αλλά με μεσοτοιχία. Αν έχεις κάποιον συνέχεια να σε κοιτάει, νιώθεις ότι σε παρακολουθεί η Interpol. Όταν θα έρθει η στιγμή θα βρεθείτε, να είσαι έτοιμος, φτιαγμένος κτλ. Θα σε κοιτάει που ανοίγεις το ψυγείο το βράδυ και τρως ένα γλύκο; Πάει κάηκες, καταστράφηκες».

Αναφορικά με το θέμα της απιστίας, ομολόγησε: «Έχω υπάρξει άπιστος. Δεν μπορείς να αφιερωθείς σε έναν άνθρωπο, ανά πάσα στιγμή θα κάνεις μια παρασπονδία».

Συμπλήρωσε πως: «υπάρχει παντοτινή αγάπη, αλλά με παρασπονδίες. Η μεγαλύτερη ανοησία είναι να πεις ότι απίστησες. Αυτά δεν τα λες ποτέ, εκτός αν σε πιάσει η αστυνομία στα πράσα. Αλλιώς ποτέ δεν τα λες. Οι παλιοί τα έλεγαν αυτά τα πράγματα; Το κέρατο πήγαινε σύννεφο, αλλά δεν λέγανε ποτέ. Ποτέ, αθώος».

Ο Άγγελος Παπαδημητρίου σημείωσε: «Μα δεν έχουν και σημασία αυτά. Δηλαδή τους δίνουμε μια σημασία. Είναι σαν να έφαγες ένα γλυκό κρυφά. Δεν έχουν τόση σημασία αυτά. Η σχέση είναι ένα βαθύ πράγμα, ούτε που το θυμάσαι ποτέ. Αρκεί να προσέχεις να μην κολλήσεις τίποτα. Αυτά είναι τα δράματα».

To άρθρο Άγγελος Παπαδημητρίου: «Το κέρατο πήγαινε σύννεφο, αλλά δεν λέγανε ποτέ το παραμικρό, οπότε αθώος» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button