Media

“Νομίζω ότι δεν έχουμε θέματα…

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε στην κάμερα του “Buongiorno” για το τηλεοπτικό της μέλλον αλλά και την πρόσφατη αποκάλυψη που έκανε για την πρόταση γύρω από το “My Style Rocks”.

“Θεωρώ πως η μητρότητα με έχει αλλάξει προς το καλύτερο σε κάποια προσωπικά θέματα. Μου έχει λείψει πάρα πολύ η τηλεόραση αλλά δεν μπορώ να την υπηρετήσω αυτή τη στιγμή. Θα ήθελα στο άμεσο μέλλον. Μου αρέσει πολύ η πρωινή ζώνη, είμαι πρωινός άνθρωπος, είναι η ώρα μου” είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε βραδινή της έξοδο.

“Δεν έχω μπει σε διαδικασία να με παντρέψω με κάποιον τηλεοπτικά. Στο παρελθόν έχω συνεργαστεί με πολλούς αλλά είναι πολύ ουτοπικά όλα αυτά” προσθέτει η παρουσιάστρια.

“Νομίζω ότι δεν έχουμε θέματα και τα τραβάμε όλα από τα μαλλιά. Δεν είμαστε φίλες με την Κατερίνα Καραβάτου για να μιλήσουμε. Το ότι εγώ συζήτησα για μια εκπομπή, και να ήμουν θετική ή αρνητική, δε σημαίνει ότι θα γινόταν. Υπάρχουν πάρα πολλοί παράγοντες και πρακτικοί” απαντά σε σχετική ερώτηση η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

“Δε σημαίνει ότι, όταν λέμε «είμαι κοντά σε αυτό», ότι θα υπάρξει και συμφωνία και δε σημαίνει ότι, επειδή εγώ είπα για τη συγκεκριμένη εκπομπή, ότι η Κατερίνα δε θα έχει καλές σχέσεις με το κανάλι. Ούτε είμαστε φίλες για να μιλάμε, δεν ήμασταν ποτέ” κατέληξε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην κάμερα του MEGA.

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button