Πολιτισμός

«Ο γιος μου δεν είναι τέρας», λέει η μητέρα του Diddy

Η μητέρα του Sean “Diddy” Combs είπε ότι είναι «συντετριμμένη και βαθιά λυπημένη» από τις κατηγορίες εναντίον του γιου της και υποστηρίζει πως «όλα είναι ψέματα».

Ο μουσικός Sean “Diddy” Combs, γνωστός για επιτυχίες όπως το “I’ll Be Missing You” του 1997, συνελήφθη τον περασμένο μήνα με κατηγορίες για σεξουαλική διακίνηση και εκβιασμό. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε κέντρο κράτησης στο Μανχάταν, αφού η εγγύηση του απορρίφθηκε.

Η μητέρα του, Janice Small Combs, τον υπερασπίστηκε δημόσια, δηλώνοντας ότι, παρά τα «λάθη που έκανε στο παρελθόν, όπως όλοι μας», «δεν είναι το τέρας που τον παρουσιάζουν». Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από τη δικηγόρο της, Natlie G Figgers, η οικογένεια Combs ανέφερε ότι είναι «αποκαρδιωτικό να βλέπουμε τον γιο μας να κρίνεται με βάση ψευδείς αφηγήσεις και όχι την αλήθεια».

Η δήλωση αυτή ήρθε λίγες ημέρες αφότου αποκαλύφθηκε ότι πάνω από 100 επιπλέον κατήγοροι, άνδρες και γυναίκες, ενδέχεται να καταθέσουν αγωγές εναντίον του για σεξουαλική επίθεση και εκμετάλλευση. Ο δικηγόρος του καλλιτέχνη αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, τις οποίες χαρακτήρισε «ψευδείς και συκοφαντικές».

Η υπόθεση ξεκίνησε πέρυσι, όταν η πρώην σύντροφός του, Κάσι Βεντούρα, τον κατηγόρησε για βιασμό και κακοποίηση. Ο Combs αρνήθηκε τους ισχυρισμούς, αλλά η υπόθεση διευθετήθηκε εξωδικαστικά μία ημέρα μετά την κατάθεση της αγωγής. Παρόλα αυτά, άλλες 12 γυναίκες τον μήνυσαν αργότερα, κατηγορώντας τον για επιθέσεις με χρήση ναρκωτικών και βία.

Τον Μάρτιο, ομοσπονδιακοί πράκτορες έκαναν έφοδο στις ιδιοκτησίες του, καθώς οι αρχές προετοίμαζαν ποινική δίωξη εναντίον του. Τον Μάιο, διέρρευσε ένα βίντεο που φαινόταν να δείχνει τον Combs να επιτίθεται στην Κάσι σε ένα ξενοδοχείο το 2016. Η Janice Small Combs αναφέρθηκε στο βίντεο, λέγοντας πως ο γιος της «δεν είναι τέλειος» και παραδέχτηκε ότι μπορεί να μην ήταν ειλικρινής για ορισμένα γεγονότα. Ωστόσο, τόνισε ότι η διευθέτηση της υπόθεσης με την Κάσι δεν πρέπει να ερμηνεύεται ως παραδοχή ενοχής.

Ο Combs είχε προηγουμένως ζητήσει συγγνώμη για το περιστατικό στο βίντεο, λέγοντας: «Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη για τις πράξεις μου και είμαι αηδιασμένος με τον εαυτό μου».

Η δίκη του αναμένεται να συνεχιστεί στις 9 Οκτωβρίου, με τους δικηγόρους του να ζητούν την απελευθέρωσή του με εγγύηση. Οι εισαγγελείς, ωστόσο, επιμένουν ότι αποτελεί «σημαντικό κίνδυνο» για τη δίκη, καθώς έχει κατηγορηθεί ότι προσπάθησε να επηρεάσει μάρτυρες και θύματα, προσπαθώντας να χειραγωγήσει την έρευνα.

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button