Media

Ανδρέας Μικρούτσικος σε Σκορδά: “Σου αρέσει η Σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε στην κάμερα του “Buongiorno” για το αν σκοπεύει να κάνει κάτι τηλεοπτικό στο μέλλον και μετά το βίντεο με τις δηλώσεις της η Φαίη Σκορδά με τους συνεργάτες της  συζήτησαν γι αυτό.

“Η Κωνσταντίνα δήλωσε ότι της λείπει η τηλεόραση και ρωτώ ως φιλοσοφικό ερώτημα: της τηλεόρασης της λείπει η Κωνσταντίνα; Ερώτημα. Δεν απαντώ” σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με τη Νάνσυ Νικολαΐδου να επισημαίνει νωρίτερα:

“Το ότι θέλει να κάνει πρωινό μας το λέει ως προειδοποίηση ή ως απειλή;”.

“Όταν έκανε το My Style Rocks, πήγαινε καλά. Επίσης, γνωρίζω επειδή ήμουν στον ΣΚΑΪ, ότι ήταν ένα πρόσωπο που συζητιότανε, είχε αφήσει καλές εντυπώσεις στο κανάλι και στην Acun Medya. Ταίριαζε η παρουσία της στο concept” ανέφερε από την πλευρά της η Φαίη Σκορδά.

 

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: “Νομίζω ότι δεν έχουμε θέματα και τα τραβάμε όλα από τα μαλλιά, δεν είμαστε φίλες με την Καραβάτου για να μιλήσουμε”

 

“Από τη λέξη «καλά», μου ‘ρχεται άλλη έκφραση, το «καλά κρασιά» που λέμε. Έχω δηλώσει στο παρελθόν τι πιστεύω για την Κωνσταντίνα” τόνισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

“Εγώ, πάντως, βλέπω ότι δεν θα τη γλιτώσουμε. Στο live δεν τα είχε καταφέρει τότε. Επέστρεψε όμως στο Survivor και ανέβασε τα νούμερα. Το μαγνητοσκοπημένο της πήγε περισσότερο, εκεί στο «Κάτι Ξαναψήνεται» που πήγαινε στις κουζίνες και έλεγε: ίου, για όνομα του Θεού, εδώ βρωμάει φτωχίλα ο φούρνος σας” παρατήρησε παίρνοντας τον λόγο ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Όταν η Φαίη Σκορδά επισήμανε πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου της αρέσει ως τηλεοπτική παρουσία, ο Ανδρέας Μικρούτσικος απάντησε με αιχμηρότητα:

“Σου αρέσει; Αν σου αρέσει, το μεσημέρι θα πάω στο Ιπποκράτειο για αλλαγή. Θα πω στον γιατρό μου να σου γράψει μία θεραπεία με 8 χάπια. Κάποιοι άνθρωποι δεν είναι παρουσιαστές. Τι είναι η παρουσίαση; Βγάζω μια όμορφη κοπέλα, κάθεται και ακκίζεται και λέει ό,τι θέλει; Θα με τρελάνετε; Αυτή δεν είναι τηλεόραση, είναι μπάτε σκύλοι αλέστε”.

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button