Media

Περήφανος ο Λαγούτης! Ο γιος του, Δημήτρης παίζει στο νέο επεισόδιο της σειράς, Ο Γιατρός!

Καλεσμένος στην εκπομπή, Super Κατερίνα ήταν ο Πέτρος Λαγούτης και μίλησε για την συμμετοχή του στη σειρά, ο Γιατρός και θα πρωταγωνιστήσει με τον μεγάλο του γιο, τον Δημήτρη.

Ο Δημήτρης Λαγούτης είναι 22 χρονών και είναι στο 3ο έτος του Εθνικού Θέατρου.

Περήφανος για τον γιο του, ο Πέτρος Λαγούτης είπε:

«Ο Δημήτρης είναι 22 ετών. Παίζει στο αποψινό επεισόδιο της σειράς “Ο Γιατρός”. Δεν έχουμε σκηνή μαζί αλλά κατά τύχη ήμουν στο γύρισμα. Χαίρομαι και συγκινούμαι που τον βλέπω. Επειδή τα παιδιά μένουν πάντα παιδιά στο μυαλό των γονιών. Σου έρχονται εικόνες που είναι μικρούλης και ξαφνικά είναι ολόκληρος άντρας.

Όταν γεννήθηκε ο Δημήτρης έλεγαν πως είναι ίδιος εγώ, όσο μεγαλώνει μοιάζει και στη Μυρτώ. Νομίζω πως και τα δύο παιδιά έχουν και από τους δύο στοιχεία. Φέτος μπαίνει στο τρίτο έτος στο Εθνικό Θέατρο.

Ήμαστε πολύ περήφανοι για αυτό μετά από μια περιπέτεια που είχε με το Θέατρο Τέχνης, είπε θα δώσει στο Εθνικό μόνο και το κατάφερε. Ήταν μεγάλη η χαρά και η περηφάνεια».

Στο νέο επεισόδιο της σειράς, Ο Γιατρός, θα δούμε: Ο Ανδρέας εφαρμόζοντας τη μέθοδο που θεωρεί ως την αποδοτικότερη για την ίαση των ασθενών που νοσηλεύονται στην πτέρυγα της παθολογικής, παίζει ρακέτες με τον Άλκη (Δημήτρης Λαγούτης), για να τον κάνει να ξεχαστεί λίγο από τους λόγους που τον οδήγησαν στο νοσοκομείο. Ο Άλκης αν και είναι ένας πολύ επιτυχημένος τενίστας, πιέζεται πολύ ψυχολογικά γιατί δεν μπορεί να ζήσει σαν παιδί της ηλικίας του αφού πρέπει συνεχώς να προπονείται, να κάνει υγιεινή διατροφή και να μην ξενυχτάει και θέλει να αποδείξει σε όλους ότι μπορεί να κάνει και τα δύο παράλληλα. Η μητέρα του πιστεύει πως αυτή η ψυχολογική πίεση που υφίσταται είναι και η αιτία της νοσηλείας του, αλλά η κατάρρευση του Άλκη την ώρα που παίζει ρακέτες με τον Ανδρέα θα φέρει στο φως την πραγματική αιτία των προβλημάτων, και όπως όλα δείχνουν πρόκειται γιατί πολύ σοβαρό.

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button