LifeStyle

«Παρασύρθηκα και ζητώ συγγνώμη» είπε η stalker που μήνυσε ο Γιάννης Πλούταρχος για παρενόχληση

«Παρασύρθηκα, ζητώ συγγνώμη από τον Γιάννη Πλούταρχο αλλά και από την οικογένειά του», είπε χαρακτηριστικά η 47χρονη φαν για την οποία ο τραγουδιστής υπέβαλλε μήνυση για παρενόχληση και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Εκδικάζεται αύριο (09.10.2024) η μήνυση που έχει καταθέσει ο Γιάννης Πλούταρχος σε βάρος της θαυμάστριας του, με τον καλλιτέχνη να υποστηρίζει ότι η γυναίκα τον παρενοχλούσε για χρόνια. Η 47χρονη, σύμφωνα με τον τραγουδιστή, του έστελνε γράμματα ερωτικού περιεχομένου και τον περίμενε για μέρες έξω από την οικία του.

«Δεν ήθελα να κάνω κάτι κακό, ούτε να ενοχλήσω. Δεν πίστευα ότι έκανα κάτι ποινικά κολάσιμο μέχρι που ο ίδιος μου το γνωστοποίησε. Τα μηνύματα που του άφηνα ήταν προσωπικά αλλά δεν ήξερα ότι θα τον έθιγαν τόσο πολύ», είπε η 47χρονη stalker.

Και συνέχισε: «Ήμουν συναισθηματικά ευάλωτη, όλη η φήμη με παρέσυρε. Στο σπίτι του πήγαινα σαν βόλτα, μήπως και τον πετύχω. Δεν έπεφτα πάνω στο τζάμι του όταν έβγαινε από το πάρκινγκ με το αυτοκίνητό του γιατί αυτό είναι επικίνδυνο αρχικά».

Η γυναίκα στην ερώτηση του αν είχε μπροστά της τον καλλιτέχνη τι θα του έλεγε, ανέφερε: «Θα του ζητούσα μία ειλικρινή συγγνώμη τι άλλο; Αν τον πετύχαινα από κοντά και ερχόταν αυτός να μου μιλήσει, θα του μιλούσα κι εγώ».

«Έφτασε σε απροχώρητο σημείο και γι’ αυτό κινήθηκε έτσι δραστικά ο δικηγόρος μας. Τα τελευταία αρκετά χρόνια τον ενοχλούσε» είχε πει στο Tlife.gr, η σύζυγος του Γιάννη Πλούταρχου, Μαρία Παπαδοπούλου.

Το stalking, που έχει γίνει θέμα και για σειρά του Netflix, είναι ένα μοτίβο ανεπιθύμητης συμπεριφοράς που περιλαμβάνει εμμονική παρακολούθηση, παρενόχληση, επανειλημμένη επαφή ή παρακολούθηση άλλου ατόμου. Μια συμπεριφορά που προκαλεί στα θύματα τρόμο και εκφοβισμό.

To άρθρο «Παρασύρθηκα και ζητώ συγγνώμη» είπε η stalker που μήνυσε ο Γιάννης Πλούταρχος για παρενόχληση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button