Τεχνολογιά

Δεν θα συμφιλιωθούμε με την κυβερνητική αναλγησία – Galaksias Portal News

«Μεταφέρω τη φωνή των ανθρώπων που συνάντησα στην Αλεξανδρούπολη, στις Φέρες, στο Σουφλί, στο Διδυμότειχο, στον Έβρο, αυτών που τους έχετε στερήσει τη φωνή τους, των ανθρώπων αυτών που επιχείρησαν να τους κοροϊδέψει ο κ. Μητσοτάκης», τόνισε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατά την ομιλία της στην ολομέλεια της Βουλής επί του νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών για τους χερσαίους συνοριακούς σταθμούς και την ενίσχυση των ΟΤΑ.

Όπως είπε η κ. Κωνσταντοπούλου, ο πρωθυπουργός πήγε πριν από λίγες μέρες στην Αλεξανδρούπολη και στον Έβρο, «έκανε κάποιες εξαγγελίες-κοροϊδία, έταξε τα ίδια ή και διαφορετικά από αυτά που είχε τάξει και δεν είχε εκπληρώσει και απήλθε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφερόμενη μάλιστα στη δική της επίσκεψη σε περιοχές του Έβρου, είπε ότι οι κάτοικοι «είναι όχι απλώς απογοητευμένοι, όχι απλώς ματαιωμένοι, αλλά εντελώς εξοργισμένοι από αυτήν τη φοβερή κοροϊδία», φέρνοντας ως παραδείγματα τους δικηγόρους της Αλεξανδρούπολης που είναι «εξοργισμένοι με την περιβόητη μεταρρύθμιση του δικαστικού χάρτη», τους εργαζόμενους στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, που είπαν ότι διακομίζονται εκεί ασθενείς που θα έπρεπε να νοσηλεύονται σε τουλάχιστον τέσσερα γειτονικά νοσοκομεία της περιφέρειας, τον δήμαρχο Σουφλίου, Π. Καλακίκο, που κατέγραψε ότι ο τοπικός πληθυσμός «έχει μείνει ανυπεράσπιστος μετά τις φωτιές» κ.ά.

Είναι δεδομένο, συνέχισε η κ. Κωνσταντοπούλου «ότι η λογική που έχετε, πως αρκεί η πλειοψηφία σας, που έχει πια καταρρεύσει και κοινωνικά και εκλογικά, είναι μια λογική που σας φέρνει αντιμέτωπους με την κοινωνία». Υποσχέθηκε μάλιστα ότι «όσο εμείς υπάρχουμε, η κοινωνία θα ακούγεται» και ότι «τα ζητήματα θα τίθενται επί τάπητος».

Πρέπει να συμφιλιωθείτε με την αντιπολίτευσή μας, η οποία σημαίνει παρουσία, αγώνας, παρέμβαση, υπεράσπιση και ενόχληση, διότι, «αν περιμένετε εμείς να συμφιλιωθούμε με την κυβερνητική αυθαιρεσία, αναλγησία και ασυδοσία, σας διαβεβαιώ θα περιμένετε εις μάτην», κατέληξε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button