Media

“Δεν ένιωθα ότι ήταν πολύ έξυπνη…

Στο “The 2night Show” ο Μελέτης Ηλίας μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την ζωή του και την καριέρα του.

Ο ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στη “Μάγισσα”, μίλησε για το δοκιμαστικό που έκανε στο “Deal” του Alpha και τον λόγο που τελικά δεν προχώρησε το ενδεχόμενο της παρουσίασης.

“Πέρασα από ένα δοκιμαστικό για το Deal και τα πήγα αρκετά καλά κατά τα λεγόμενα δεξιά κι αριστερά στους διαδρόμους, αλλά η αλήθεια είναι ότι πρώτον υπήρχε πολύ δύσκολο πρόγραμμα με τα γυρίσματα και δεύτερον δεν ένιωθα ότι ήταν πολύ έξυπνη ιδέα το να δοκιμαστώ σε κάτι για πρώτη φορά, που παίζεται ήδη 15 χρόνια. Αν έκανα δειλά δειλά το βήμα να ασχοληθώ με την παρουσίαση κάποια στιγμή, θα ήθελα να είναι κάτι καινούριο σαν project” δήλωσε ο Μελέτης Ηλίας.

 

Δείτε επίσης: Βάσω Λασκαράκη για Μελέτη Ηλία: “Λίγο πριν βγει η ανακοίνωση του διαζυγίου μου, κοιτούσε το κινητό του και…”

 

“Το να κάνω το Deal, ένα παιχνίδι που έχει ταυτιστεί με τον Χρήστο Φερεντίνο… Νομίζω ότι η επιλογή του Θαναηλάκη ήταν πολύ έξυπνη γιατί είναι μεν παρουσιαστής και ταυτισμένος με κάτι τελείως διαφορετικό, που είναι ο χώρος του αθλητισμού κι ιδιαίτερα του ποδοσφαίρου, αλλά φέρνει κι έναν ανανεωτικό αέρα στο παιχνίδι. Αν πήγαινα εγώ -ναι μεν δεν βάζεις έναν παρουσιαστή και βάζεις ηθοποιό- αλλά για εμένα σαν Μελέτη θα έλεγα ότι ασ’ το να κάνουμε κάτι καινούριο. Θέλει ένα ταπεραμέντο που νιώθω ότι δεν είμαι ακόμα 100% έτοιμος” πρόσθεσε ο ηθοποιός.

 

Δείτε ακόμη:

Μελέτης Ηλίας: «Οι γονείς μου έμαθαν ότι έκανα χρήση ουσιών από την τηλεόραση» 

Μελέτης Ηλίας: “Όταν έχω ερωτική σκηνή με συνάδελφο, κανονίζω πρώτα να γνωριστεί με τη σύζυγό μου”

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button