Media

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Θέμη Σοφό: “Εμείς αυτό προσπαθούμε…

Στην κάμερα του “Πρωινό Σουσου” μίλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν, τον σύζυγό της και το ρεπορτάζ για το σπίτι του Γιώργου Λιάγκα που πήρε φωτιά και τη Μαρία Αντωνά.

“Δεν θα διαφωνήσω καθόλου. Δεν είναι lifestyle το θέμα μίας πυρκαγιάς. Εύχομαι να ξεπεράσει σύντομα αυτό που πέρασε και να είναι καλά. Δεν έγινε με καμία διάθεση σχολιασμού lifestyle. Ο Νίκος Γεωργιάδης πρόσθεσε αυτήν την πληροφορία στο ρεπορτάζ. Δεν ειπώθηκε επί τούτου για να ρίξουμε άπλετο φως σε όλες τις λεπτομέρειες. Φυσικά κι είναι ένα άσχημο ανθρώπινο γεγονός. Εύχομαι ο Γιώργος να το ξεπεράσει με τις λιγότερες απώλειες. Έχω καιρό να μιλήσω με τη Μαρία Αντωνά. Τη βλέπω στο Instagram κι είναι στα καλύτερά της” δήλωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

Δείτε επίσης: Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ξέσπασε για τον σύζυγό της – “Με πνίγει το δίκιο όλους αυτούς τους μήνες”

 

“Ο έρωτας θεωρώ ότι είναι ένα συναίσθημα που πρέπει να δουλεύεται. Υπάρχει κι είναι δύο άνθρωποι που έχουν δημιουργήσει μία οικογένεια. Είναι εκεί για να στηρίζουν και να αγαπούν ο ένας τον άλλον και να δίνουν περισσότερες αφορμές για αγάπη κι έρωτα. Εμείς αυτό προσπαθούμε με τα πάνω και τα κάτω, με τα εύκολα και τα δύσκολα. Εγώ δουλεύω περισσότερο. Ο Θέμης είναι πιο ψύχραιμος, είναι κι η δουλειά του και δεν τον νοιάζει αν σχολιάζουν. Δεν απαντά. Κάνει focus στη δουλειά του κι έχει μία άλλη κοσμοθεωρία. Εγώ είμαι πιο παρορμητική και συναισθηματικά και εκφράζομαι όταν με πνίγει το δίκιο” είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την προσωπική της ζωή.

 

Δείτε ακόμη: Σταματίνα Τσιμτσιλή για Σεργουλόπουλο: “Έχεις πληγώσει κόσμο, έχεις πικράνει και σατιρίσει άκομψα αλλά επειδή ήταν 20 χρόνια πριν δεν μετράει;”

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button