Media

CASH OR TRASH: Οσα θα δούμε σήμερα

Σήμερα, Τετάρτη 9 Οκτωβρίου στις 17:30, στο Cash or Trash η Δέσποινα Μοιραράκη θα υποδεχθεί τρεις νέους πωλητές και ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, θα εκτιμήσει τα αντικείμενά τους, που έχουν μια ξεχωριστή ιστορία.

Η Στέλλα έρχεται με μεγάλη χαρά από την Κυψέλη στην αγαπημένη της εκπομπή Cash or Trash! Το αντικείμενο, που φέρνει η πωλήτρια, παρέμεινε για χρόνια μέσα στο ντουλάπι της, δίχως να χρησιμοποιείται. Η Στέλλα γνωρίζει ότι το ιδιαίτερο design του αντικειμένου της, που αποδίδεται σε στυλ συγκεκριμένου καλλιτέχνη, μπορεί να της δώσει τη δυνατότητα να διεκδικήσει μια καλή προσφορά στο δωμάτιο των αγοραστών. Άραγε, το φουτουριστικό κηροπήγιο της πωλήτριας θα καταφέρει να «μαγνητίσει» τους αγοραστές;

Ο Τριαντάφυλλος, λάτρης της μουσικής και συλλέκτης δίσκων και κινηματογραφικών αναμνηστικών, γεμίζει το δωμάτιο εκτίμησης του Cash or Trash με μουσική και άρωμα από τα Όσκαρ! Μια από τις πιο συναρπαστικές και ιδιαίτερες δημοπρασίες ξετυλίγεται στο δωμάτιο των αγοραστών, αφήνοντας όλους με μεγάλο ενδιαφέρον για το αποτέλεσμα.

Η Χαρά έρχεται στο Cash or Trash και παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη και σε άριστη κατάσταση σόμπα σκάφους. Είναι από τις περιπτώσεις εκείνες που το αντικείμενο, τα υλικά αλλά και η παρούσα κατάστασή του ενθουσιάζουν ιδιαιτέρως τον Θάνο Λούδο, που δίνει μια ικανοποιητική εκτίμηση. Η πωλήτρια μπαίνει στο δωμάτιο των αγοραστών γεμάτη αυτοπεποίθηση για το αντικείμενο του φίλου της συλλέκτη και απολαμβάνει τη μοναδική εμπειρία της δημοπρασίας!

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button