LifeStyle

«Θα παντρευτούμε με την Γεωργία Πολυτάνου, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ» – Galaksias Portal News

Χάρης Δούκας και Γεωργία Πολυτάνου ετοιμάζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες, ώστε ο γάμος τους, να είναι παραμυθένιος. Το μυστήριο αναμένεται να γίνει μετά τις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου στο ΠΑΣΟΚ.

Ο Χάρης Δούκας και η Γεωργία Πολυτάνου συγκατοικούν και φέρονται να προχωρούν τις ετοιμασίες του γάμου τους, που θα γίνει μέσα στο επόμενο διάστημα. Ο θρησκευτικός γάμος, αναμένεται να γίνει στα μέρη της νύφης με κουμπάρους 11 αντιδημάρχους. Όπως ανέφερε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, το αποτέλεσμα στις εσωκομματικές εκλογές, δεν πρόκειται να επηρεάσει είναι αλλάξει τον σχεδιασμό για τον γάμο.

Ο Χάρης Δούκας βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Τετάρτης (09-10-2024) στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega». Η Ανθή Βούλγαρη δεν θα μπορούσε να μην ευχηθεί και δημόσια στον Δήμαρχο Αθηναίων για τον επικείμενο θρησκευτικό γάμο του με την Γεωργία Πολυτάνου στην Θήβα.

Η Γεωργία Πολυτάνου είναι διεθνολόγος και «ήρεμη δύναμη» όπως την αποκαλούν, αφού στηρίζει δυναμικά τον σύντροφό της αλλά πάντα διακριτικά.

Ο Χάρης Δούκας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα παντρευτούμε ανεξαρτήτως αποτελέσματος με παπά και με κουμπάρο στην Θήβα. Η νύφη κατάγεται από εκεί. Θα δεσμευτώ δημόσια».

Ο Χάρης Δούκας και η Γεωργία Πολυτάνου συγκατοικούν σε ένα μικρό διαμέρισμα στο Γκάζι και όπως αναφέρουν δημοσιεύματα,  υπάρχει η επιθυμία να μετακομίσουν ακόμη πιο κοντά στο κέντρο της Αθήνας, μέσα στους επόμενους μήνες.

To άρθρο Χάρης Δούκας: «Θα παντρευτούμε με την Γεωργία Πολυτάνου, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button