Media

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 10/10

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 10/10.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Σας διακρίνει καθαρή σκέψη και αντικειμενική κρίση. Παράλληλα, βλέπετε (και το απολαμβάνετε) ότι σας θαυμάζουν για τις οργανωτικές δεξιότητές σας. Ακόμη, μπορείτε να επιλύσετε ζητήματα που είχαν προκύψει λόγω χρονοβόρων γραφειοκρατικών διαδικασιών. Πρόκειται για θετική μέρα και για την υπογραφή συμβολαίων και συμβάσεων, εφόσον βεβαίως κάτι τέτοιο σας αφορά.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Αισθάνεστε γεμάτος θετική ενέργεια, καθώς τα επαγγελματικά σας πάνε υπέροχα. Την πλεονάζουσα ενέργειά σας διοχετεύστε τη σε πράγματα που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σας. Με ηρεμία και λογική, θα αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. Από την άλλη, οικογενειακά ζητήματα απαιτούν την προσοχή σας, αλλά διευθετούνται με τον καλύτερο -στην παρούσα φάση- τρόπο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αναμνήσεις από το παρελθόν επιστρέφουν και στοιχειώνουν τη μέρα σας. Απωθήστε ό,τι σας προκαλεί πόνο για να μη σας γυρίσει μπούμερανγκ και στραπατσαριστεί η ψυχολογία σας. Επίσης, μην επηρεάζεστε με τα προβλήματα των άλλων. Αν, πάλι, δικός σας άνθρωπος χρειαστεί τη βοήθειά σας, μην του τη στερήσετε, αλλά μην οικειοποιηθείτε κιόλας το πρόβλημά του.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Υπάρχει διάχυτος ενθουσιασμός για ένα καινούργιο επαγγελματικό βήμα. Χαρείτε τις ευχάριστες ειδήσεις, οργανώστε όμως εγκαίρως τα επόμενα βήματά σας, αλλιώς στην πορεία προβλέπεται να πελαγώσετε. Προσοχή και σε κάποιο άτομο από το στενό σας περιβάλλον, που δεν φημίζεται για την εντιμότητά του και παρ’ όλα αυτά το στηρίζετε. Σταματήστε το, αλλιώς θα βρείτε τον μπελά σας.

 

ΛΕΩΝ

Θα επαναξιολογήσετε πολλά, καθώς το εικοσιτετράωρο απαιτεί ευελιξία. Οι σχέσεις γενικότερα με τον κύκλο σας ενδέχεται να αλλάξουν και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι. Κάποιοι θα χωρίσουν, άλλοι θα ερωτευτούν, ορισμένοι ίσως επιστρέψουν στην πατρική εστία και άλλοι ίσως αποκαταστήσουν τις σχέσεις τους με συγγενείς. Είναι 24ωρο κλειδί το σημερινό για το επόμενο διάστημα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα χειρότερα πέρασαν. Μπορείτε -ύστερα από ένα απαιτητικό διάστημα- να αντικρίσετε και πάλι τον ήλιο κατάματα. Πήρατε τις αποφάσεις που έπρεπε για το μέλλον σας και έτσι τώρα μπορείτε να τις θέσετε σε εφαρμογή. Προσοχή όμως στα αισθηματικά, γιατί, αν είστε σόλο, ελλοχεύει κίνδυνος να ερωτευτείτε ακόμη μία φορά το λάθος άτομο. Αλλάξτε γραμμή, θέτοντας νέα κριτήρια.

 

ΖΥΓΟΣ

Ένα εικοσιτετράωρο με δώρα για εσάς. Ίσως πρόκειται για μια πολλά υποσχόμενη νέα θέση εργασίας, γενικότερα για μια οικονομική ανάσα που θα έρθει από εκεί που δεν το περιμένετε. Το αποτέλεσμα είναι μέχρι το απόγευμα να χαμογελάτε, νιώθοντας αναγεννημένοι. Φοβίες, τυχόν διλήμματα, ανησυχίες, θα εξαφανιστούν ως διά μαγείας… Και κάπως έτσι, το βράδυ ρίξτε το έξω.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα γεννά καλλιτεχνικές ανησυχίες, φαντασία και ονειροπόληση! Τα καλλιτεχνικά επιτεύγματα χαρακτηρίζονται από την καλαισθησία και την πρακτικότητά τους. Με την οξυμένη διαίσθηση που σας χαρίζει το πλανητικό σκηνικό με τη Σελήνη στον Αιγόκερω, μπορεί να οδηγηθείτε -ίσως και από καθαρή σύμπτωση- σε σωτήριες αποφάσεις. Πέρα από αυτό, η μέρα προσφέρεται για χαλάρωση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια ευχάριστη μέρα για κοινωνικές επαφές και εξόδους με αγαπημένα άτομα. Ίσως κάποια πρόσωπα χρειαστούν τη στήριξή σας για κάποιο ζήτημα όπου πιθανόν έχουν δίλημμα και ζητήσουν τη γνώμη ή τη συμπαράστασή σας. Να είστε γενναιόδωροι μαζί τους καθώς και με τους γύρω σας. Μην το… παρακάνετε όμως, γιατί το μέλλον είναι αβέβαιο και η οικονομική σας κατάσταση «εύθραυστη».

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σας σάς κάνει ακόμα πιο ρεαλιστές. Διαπιστώνετε ότι οι προσπάθειες που καταβάλατε για την ομαλοποίηση της οικογενειακής σας ζωής είναι σημαντικές αλλά όχι αρκετές. Χρειάζεται συνέπεια και συνέχεια. Προσοχή θα πρέπει να επιδείξετε επίσης αναφορικά με χρήματα και περιουσιακά στοιχεία σας. Οι πλανητικές συγκυρίες ευνοούν απώλειες και κλοπές.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θετικά θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τις εξελίξεις της ημέρας και μην αφήνετε να σας χαλάσει την καλή διάθεση το παραμικρό. Ένας καλός φίλος μπορεί, να σας δώσει ιδέα πώς να χειριστείτε μια δύσκολη υπόθεση. Προσοχή στις σπατάλες. Μην ξοδέψετε αλόγιστα για κάτι που τυχόν σας «γυαλίσει». Διαχειριστείτε όσα χρήματα έχετε, κάνοντας οικονομία – οι υποχρεώσεις σας τρέχουν.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Επιτέλους, ήρθε η ώρα να βάλετε φρένο σε τοξικές σχέσεις και γενικά καταστάσεις που σας «τελματώνουν», για να κάνετε το επόμενο βήμα και να κατακτήσετε τους στόχους σας. Λειτουργήστε δυναμικά και προχωρήστε με το κεφάλι ψηλά. Παράλληλα, προσοχή μην τυχόν σήμερα επιτήδειοι εκμεταλλευτούν την ευαισθησία σας. Θα αποβεί σε βάρος της τσέπης σας.

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button