Media

“Η κυβέρνηση των ΗΠΑ διέρρευσε το βίντεο με…

Ο Sean Combs – Diddy υπερασπίζεται τον εαυτό του λέγοντας πως η κυβέρνηση των ΗΠΑ και συγκεκριμένα, το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας διέρρευσε το βίντεο που επιτίθεται στην πρώην σύντροφό του, Cassie.

Ο σάλος που προκλήθηκε μετά την δημοσίευση του βίντεο ήταν τεράστιος για το τι συμβαίνει στην μουσική βιομηχανία και γενικότερα στο Χόλιγουντ.

Όπως λέει ο Diddy στη νέα έφεση που κατέθεσε στο δικαστήριο, ζητώντας την αποφυλάκισή του μέχρι να δικαστεί, η διαρροή έγινε με την ελπίδα να “υπονομευτεί το δικαίωμα του ράπερ να έχει μια δίκαιη δίκη”.

 

Δείτε επίσης: Diddy: Θύμα καταγγέλει πως την περιέλουσε με λιπαντικό και χάπι βιασμού – Την απείλησε με μαχαίρι

Διαβάστε ακόμα: P. Diddy: Το “φρένο” που έβαλε στον Justin Bieber – “Ξέρει να κάνει πολλά περισσότερα από το να μιλάει για τα πράγματα που έκανε μαζί μου, δεν είναι όλα για όλους”

 

Σύμφωνα με τα έγγραφα, οι δικηγόροι του υποστήριξαν ότι επιθυμεί να ζητήσει μια ακρόαση αποδεικτικών στοιχείων “για να διερευνήσει τη φερόμενη κυβερνητική ανάρμοστη συμπεριφορά, σχετικά με παράνομες διαρροές που οδήγησαν σε επιζήμια δημοσιότητα πριν από τη δίκη. Αυτές οι διαρροές, που φέρεται να ενορχηστρώθηκαν από το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας (DHS), υποστηρίζεται ότι έχουν βλάψει το δικαίωμα του κου Combs για δίκαιη δίκη”.

Στη συνέχεια, αναφέρεται:

“Η υπεράσπιση υποστηρίζει ότι οι πράκτορες του DHS συμμετείχαν σε μια επτάμηνη εκστρατεία για να υπονομεύσουν το δικαίωμα του κου Combs για δίκαιη δίκη, διαρρέοντας εμπιστευτικό υλικό και ζήτησαν ακρόαση σχετικά με το πώς μια βιντεοκασέτα ξενοδοχείου του 2016 διέρρευσε στο CNN. Οι διαρροές οδήγησαν σε άκρως επιζήμια κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης, προκαλώντας ιδιαίτερα την έρευνα και την εμπλοκή της οικογένειας του κου Combs”.

 

Δείτε ακόμη: Diddy: Viral το βίντεο που δείχνει τον Μπόνο των U2 να αποφεύγει φιλί του ράπερ

 

Ο μουσικός συνελήφθη τη Δευτέρα, 16/9/2024 και τέθηκε υπό κράτηση στο Μανχάταν, μετά από μια σειρά καταγγελιών για σεξουαλική επίθεση.

Το κατηγορητήριο, που αποσφραγίστηκε την επόμενη μέρα, κατηγορεί τον Diddy ότι κακοποιούσε, απειλούσε και εξανάγκαζε γυναίκες για χρόνια “για να εκπληρώσει τις σεξουαλικές του επιθυμίες, να προστατεύσει τη φήμη του και να κρύψει τη συμπεριφορά του”.

 

Δείτε επίσης: Diddy: “Εμπλέκεται στη δολοφονία του Tupac” αναφέρει η ερευνήτρια που έχει αναλάβει την υπόθεση

 

Πολλές θεωρίες έχουν ακουστεί για τον ράπερ – μουσικό παραγωγό αλλά και για άλλα πρόσωπα με τα οποία συσχετίζεται. Οι συνεντεύξεις από φερόμενα θύματα του ράπερ αλλά και από άλλα γνωστά ονόματα έχουν αυξηθεί, καθώς επίσης αρκετοί συνεργάτες και καλλιτέχνες είχαν στο παρελθόν έμμεσα αναφερθεί σε τέτοια περιστατικά κακοποιήσης όπως και διακίνησης ναρκωτικών.

Επίσης θεωρίες που κυκλοφορούν στα social media για τα white parties και τα freak offs του Diddy, αναφέρουν πως λάμβαναν χώρα μέσα στα πάρτι και τελετές άλλου θρησκευτικού χαρακτήρα, που σχετίζονται με σεξουαλικές κακοποιήσεις ενηλίκων και ανηλίκων και με δολοφονίες θυμάτων.

 

Δείτε ακόμη:

P. Diddy (Sean Combs): “Η λίστα είναι ήδη μεγάλη, τα ονόματων των συνεργών του θα σας σοκάρουν” δηλώνει ο δικηγόρος των θυμάτων του ράπερ – παραγωγού

P. Diddy: Ο Άστον Κούτσερ δεν είναι στις έρευνες των Αρχών για την υπόθεση του ράπερ – παραγωγού

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button