Πολιτική

«Να ελεγχθεί ο Πολάκης για το Πόθεν Έσχες του» ζητά ο Πουλής που αθωώθηκε για την υπόθεση ΚΕΕΛΠΝΟ

Ο Σταμάτης Πουλής, που πρόσφατα αθωώθηκε για την ΚΕΕΛΠΝΟ, με μια νέα συμπληρωματική αναφορά στο πλαίσιο διερεύνησης για τη διασπάθιση δημοσίου χρήματος και ζητά να ελεγχθεί ο Παύλος Πολάκης

Ο Σταμάτης Πουλής, σύμβουλος του Υπουργού Υγείας, προχώρησε την Πέμπτη (10.10.2024) στην κατάθεση συμπληρωματικής αναφοράς στην Οικονομική Εισαγγελία Αθηνών, στο πλαίσιο ήδη σχηματισθείσας δικογραφίας, σχετικά με υπό διερεύνηση ζητήματα διασπάθισης δημοσίου χρήματος κατά την διάρκεια της θητείας του Παύλου Πολάκη ως Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας.

Σε ανακοίνωσή του ο Σταμάτης Πουλής, αναφέρει τα εξής:

«Στις 2 Σεπτεμβρίου 2024, μετά την ομόφωνη αθώωσή μου στις στημένες κατηγορίες του Παύλου Πολάκη περί παράνομων προσλήψεων στο ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. επί θητείας Άδωνι Γεωργιάδη, ως Υπουργού Υγείας κατά τα έτη 2013-2014, είχα δηλώσει στον Παύλο Πολάκη ότι δεν τελειώσαμε αλλά τώρα ξεκινάμε.

Ξεκινάμε την ανάδειξη όσων επί χρόνια προσπαθεί να συγκαλύψει ο Παύλος Πολάκης, ενώ την ίδια στιγμή ασκεί bullying και εξαπολύει κατηγορίες αδιακρίτως εναντίον των πάντων, παρουσιάζοντας τον εαυτό του ως δήθεν τιμητή της νομιμότητας.

Κατέθεσα λοιπόν στην Οικονομική Εισαγγελία Αθηνών συμπληρωματική αναφορά, στο πλαίσιο ήδη σχηματισθείσας δικογραφίας, η οποία περιλαμβάνει συγκεκριμένα στοιχεία σχετικά με την προσωπική εμπλοκή του Παύλου Πολάκη σε διασπάθιση δημοσίου χρήματος.

Στοιχεία τα οποία υπαγορεύουν τον έλεγχο του, όσο αφορά στην οικονομική του κατάσταση και τις δηλώσεις Πόθεν Έσχες του, από το 2015 οπότε και ανέλαβε Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να ελεγχθεί και ο Παύλος Πολάκης από την Ελληνική Δικαιοσύνη για το Πόθεν Έσχες του, όπως έχει ο ίδιος ζητήσει κατά καιρούς για το σύνολο του πολιτικού κόσμου. Γιατί σε αυτήν την χώρα κανένας δεν είναι πάνω από τους νόμους».

Πηγή: iatropedia.gr

To άρθρο «Να ελεγχθεί ο Πολάκης για το Πόθεν Έσχες του» ζητά ο Πουλής που αθωώθηκε για την υπόθεση ΚΕΕΛΠΝΟ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button