Πολιτική

Αποδοκιμάζω τέτοιες ενέργειες – Galaksias Portal News

Την παρέμβαση του Στέφανου Κασσελάκη προκάλεσε ένα SMS που βλέπει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, με το οποίο καλούνται υποστηρικτές του να κάνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη διαγραφή του, έξω από το χώρο που θα συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, στο συγκεκριμένο SMS, αποκαλύπτεται και σχέδιο… αποχής από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να μην περάσει η διαγραφή του Στέφανου Κασσελάκη.

«Όπως και σε αντίστοιχες προβοκάτσιες που σχεδιάζονταν κατά την επίσκεψη του επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ, έτσι και τώρα, αποδοκιμάζω τέτοιες ενέργειες» αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης στο μήνυμά του

«Τα μέλη της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ πρέπει να αφεθούν απερίσπαστα να λάβουν τις αποφάσεις τους και να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Και όλοι θα κριθούμε ψύχραιμα και ουσιαστικά, με τον μόνο τρόπο που αρμόζει: την ψήφο της βάσης» καταλήγει ο Στέφανος Κασσελάκης στην ανάρτησή του.

 

 

To άρθρο Κασσελάκης για το κάλεσμα διαμαρτυρίας έξω από την Κεντρική Επιτροπή: Αποδοκιμάζω τέτοιες ενέργειες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button