LifeStyle

«Δεν θα μας πτοήσει τίποτα» – Galaksias Portal News

Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ και στα σχόλια ορισμένων για το γαμήλιο γλέντι τους, στα Χανιά.

Ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Τάιλερ Μακμπεθ και χαρακτήρισε δικαίωμά τους, το γαμήλιο γλέντι που οργάνωσαν και έκαναν στα Χανιά. Όπως είπε ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στον Νίκο Χατζηνικολάου, ο σύζυγός του, είναι ο άνθρωπος που τον στηρίζει και στέκεται δίπλα του, σε κάθε του βήμα. «Με τον Τάιλερ είμαστε ευτυχισμένοι ως μια ενότητα, δεν πρόκειται να μας πτοήσει τίποτα» επισημαίνει χαρακτηριστικά.

Στην πρεμιέρα για το νέο κύκλο της εκπομπής «Ενώπιος Ενωπίω» στον ΑΝΤ1, ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε αρχικά πως «είναι δικαίωμα μας να θέλουμε να έχουμε μερικές όμορφες στιγμές με την οικογένεια μας και τους φίλους μας που μας έχουν στηρίξει τόσα χρόνια.

Η συντριπτική πλειοψηφία όσων ήρθαν στην δεξίωση ήταν από το εξωτερικό, από μεγάλες αποστάσεις και ήταν μεγάλη μας χαρά να μπορέσουμε να περάσουμε μερικές όμορφες στιγμές μαζί τους. Άρα δεν απολογούμαι γι’ αυτό και, όπως είδατε, έκανα τα πάντα για να μην διαρρεύσει ούτε μία φωτογραφία. Οι τηλεοπτική σταθμοί όμως της χώρας έστειλαν, παρά την αντίθετη βούληση μας, drones πάνω από την δεξίωση μας και όλες αυτές τις ημέρες δεν έδωσαν την ιδιωτικότητα που θέλαμε να έχουμε».

«Ο λόγος για τον οποίο πιστεύω ότι υπάρχει μια ζήτηση για την προβολή της ζωής μου είναι γιατί σε μεγάλο βαθμό είναι άκρως πολιτική. Δηλαδή ο τρόπος με τον οποίο ένας νέος φεύγει από την πατρίδα του για να γίνει απόδημος, να μπορεί να πετύχει με όρους υγιούς επιχειρηματικότητας και όχι της λαμογιάς που ξέρουμε εδώ στην Ελλάδα, να σπουδάσει, να πάρει υποτροφίες, να είναι ο εαυτός του, να μην κρύβεται, να μην λέει ψέματα για τον προσανατολισμό του και το ποιος είναι, να πολιτεύεται με αγνά κίνητρα και εντιμότητα, να επιστρέφει εδώ πέρα’.

«Αυτή η χώρα λοιπόν έχει έναν νέο άνθρωπο ο οποίος είναι παντρεμένος με έναν άνθρωπο του ίδιου φύλου, ο οποίος δεν κρύβει τίποτα για τον εαυτό του και όλο αυτό είναι πρωτόγνωρο» πρόσθεσε ακόμα ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, μίλησε από καρδιάς για την διαχείριση που είχε ο σύζυγος του,Τάιλερ Μακμπέθ, στις καταιγιστικές εξελίξεις που έγιναν το τελευταίο διάστημα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Δεν μου είπε ποτέ να τα παρατήσω σε όλη αυτή τη δοκιμασία, όχι. Η σχέση μας είναι μια σχέση που άρχισε με δύσκολες συνθήκες και για τους δυο.

Όχι μεταξύ μας, εννοώ στις προσωπικές μας συγκυρίες και με τον κορονοϊό αμέσως μετά, που ήταν στην πρώτη γραμμή, με όλα όσα έχουν προκύψει και προφανώς τον τελευταίο χρόνο έχουμε δεχθεί τεράστιες πιέσεις. Σας το λέω όμως ειλικρινά ότι τα αντέχουμε μαζί, είμαστε ευτυχισμένοι ως μια ενότητα και δεν πρόκειται να μας πτοήσει τίποτα».

«Καμιά φορά με ρωτάει ο Τάιλερ «γιατί αυτή η χώρα δεν θέλει να βοηθηθεί;». Αυτή είναι η αντίδραση του βλέποντας όλα όσα γίνονται και γνωρίζοντας πλέον από τον κόσμο που του στέλνει μηνύματα, όταν έρχεται μαζί μου και βλέπει τις αδικίες που γίνονται σε αυτή τη χώρα και την κοροϊδία της προπαγάνδας που υπάρχει από τη ΝΔ. Είναι μια καλή ερώτηση αυτή αλλά δεν θεωρώ ότι δεν θέλουμε να βοηθηθούμε, είναι ότι καμιά φορά ίσως δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι μπορούμε να πάρουμε τη χώρα στα χέρια μας».

To άρθρο Στέφανος Κασσελάκης για Τάιλερ Μακμπέθ και το γαμήλιο γλέντι στα Χανιά: «Δεν θα μας πτοήσει τίποτα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button