Media

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 11/10

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 11/10.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Γίνεται εντονότερος ο ανταγωνισμός στα επαγγελματικά, νιώθετε ότι πρέπει να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας για να διατηρήσετε τα κεκτημένα. Στα αισθηματικά τα πράγματα είναι πιο ομαλά, αλλά αυτό ενδεχομένως συμβαίνει γιατί δεν μπαίνετε στη διαδικασία να θίξετε τα κακώς κείμενα της σχέσης σας. Βάλτε τα πράγματα στη θέση τους, κάνοντας διάλογο με το ταίρι σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Τα συναισθήματά σας εναλλάσσονται, ενώ χρειάζεται να είστε διαλλακτικοί και προσαρμόσιμοι προκειμένου να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις της ημέρας. Καθυστερήσεις στην εργασία και έκτακτες υποχρεώσεις θα σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας, αλλά με σύνεση μπορείτε να βρείτε λύσεις. Στα αισθηματικά η ένταση θα σας χαλάσει τη διάθεση, οπότε προσοχή στις ρήξεις!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην αναιρείτε υποσχέσεις που έχετε δώσει. Οφείλετε να κρατήσετε τον λόγο σας, όσο δύσκολο ενδεχομένως κι αν είναι, και αυτό γιατί κάποιοι στηρίζονται σε εσάς. Έχετε επίσης τη διάθεση να βγείτε και πάλι από το καβούκι σας και να συγχρωτιστείτε με τον κόσμο. Καιρός ήταν, μια και το τελευταίο διάστημα σας έχουν απορροφήσει προβλήματα καθημερινότητας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Και στην περίπτωσή σας -όπως και σε όλα τα κυριαρχικά ζώδια σήμερα- υπάρχει κίνδυνος παραγκωνισμού της δουλειάς σας, λόγω παραγόντων που δρουν παρασκηνιακά. Υπάρχει βέβαια περίπτωση το παρασκήνιο να αφορά προσωπικά σας ζητήματα. Στο διά ταύτα, και η αγάπη κερδίζεται σταδιακά και δεν χαρίζεται. Και τα αγαθά -τα επαγγελματικά- κόποις κτώνται. Δώστε τα όλα!

 

ΛΕΩΝ

Εκεί που νομίζατε πως έχετε βρει τα επαγγελματικά σας πατήματα, τα άστρα σάς υπενθυμίζουν ότι δεν πρέπει να επαναπαύεστε. Χρειάζεται και άλλη δουλειά για να το κατακτήσετε. Επιπλέον, προσοχή στο πορτοφόλι σας. Έχετε προδιάθεση να ξεφύγετε στις δαπάνες σήμερα και καλό θα ήταν να περιοριστείτε στα απολύτως απαραίτητα για να μη θέσετε σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό για τον μήνα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο πόνος και η απόλαυση (λέει το κλισέ) πάνε χέρι χέρι. Αυτό το εικοσιτετράωρο λοιπόν μέσα από τον πόνο που θα προκαλέσετε σε κάποιο άτομο θα αντλήσετε ικανοποίηση. Είναι όμως δίκαιο ή σωστό; Μια τυχαία συνάντηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σας, προσωπικό ή επαγγελματικό, αφενός θα σας χαροποιήσει, αφετέρου θα δείξει αν η συμπεριφορά σας είναι δόκιμη ή μη.

 

ΖΥΓΟΣ

Αγωνιστήκατε σκληρά τελευταία και είναι καιρός να απολαύσετε το αποτέλεσμα των κόπων σας. Αρμονία χαρακτηρίζει τη μέρα, οπότε αδράξτε την ευκαιρία και οργανώστε δημιουργική έξοδο με τους αγαπημένους σας. Και εσείς όμως, όπως όλα τα αρχηγικά ζώδια σήμερα, προσέξτε λίγο παραπάνω όσους λειτουργούν υπογείως – και πιθανόν θελήσουν να υπονομεύσουν τη δουλειά σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα υπάρξει αλλαγή σχεδίων, ίσως δε προκύψουν ορισμένες ματαιώσεις ή απροσδόκητα συμβάντα. Οι εκπλήξεις θα κυριαρχήσουν σήμερα και δεν θα είναι απαραιτήτως ευχάριστες. Το αναπάντεχο θα συμπαρασύρει και τους δεσμευμένους. Αν έχετε σχέση που κλονίζεται, ή θα πάρετε πρωτοβουλία για οριστικό χωρισμό ή θα δεχθείτε τέτοια κρούση. Οι υγιείς σχέσεις, πάντως, σταθεροποιούνται.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η περιρρέουσα ένταση στο γραφείο δεν σας αγγίζει, εκτός αν αποφασίσετε να αναμειχθείτε. Καλύτερα κρατήστε την άποψή σας για τον εαυτό σας και μείνετε μακριά από διαπληκτισμούς. Έτσι θα κερδίσετε την εκτίμηση και επιβράβευση των συνεργατών ή των συναδέλφων σας. Κάποιοι όμως δεν θα δουν με καλό μάτι την επιτυχία σας, οπότε έχετε τον νου σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το ότι καταφέρνετε πράγματα στη δουλειά σας, επιτυγχάνοντας τους περισσότερους στόχους σας, δεν συνεπάγεται ότι δεν πρέπει να παραμένετε σε εγρήγορση. Ο λόγος είναι ότι και στην περίπτωσή σας υπάρχουν κακεντρεχείς. Αντιδράστε επενδύοντας στις καινοτόμες ιδέες σας για αναβάθμιση της εργασίας σας. Ως ηγετικό ζώδιο άλλωστε, μπορείτε να γίνετε πηγή έμπνευσης – και το ξέρετε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι νεωτερισμοί στη δουλειά σας θα σας εκνευρίσουν, γιατί θα σας βγάλουν από τη (γλυκιά) ρουτίνα σας. Ωστόσο, άμεσα θα πρέπει να γίνουν αναπροσαρμογές που θα δώσουν νέα ώθηση/δυναμική στην εργασία σας. Παράλληλα, θα λειτουργήσετε διαισθητικά, αποφασίζοντας να μείνετε μακριά από πολυκοσμία. Είναι η μέρα τέτοια, μην επιχειρήσετε να βγάλετε άκρη με τη… λογική.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Όποιος παίζει με τη φωτιά κάποια στιγμή θα καεί! Το πάθημα θα έπρεπε να σας έχει γίνει ήδη μάθημα. Ρεζουμέ: Μην κάνετε κάτι που θα απογοητεύσει ή θα πληγώσει το ταίρι σας. Ούτε και πειράματα με τρίτους. Εστιάστε παράλληλα στους στόχους σας στα επαγγελματικά και δείξτε αφοσίωση στον σύντροφό σας. Έχει την ανάγκη σας και αν τον παραμελείτε, θα σας το δείξει.

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button