Media

Το τηλεφώνημα στελέχους του ΑΝΤ1 μετά τον…

Το ρεπορτάζ που προβλήθηκε χθες, Πέμπτη 10/10, στο “Πρωινό” σχετικά με το πολυτελές σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ στα νότια προάστια προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Με τον σάλο που ξέσπασε και την συγγνώμη που ζήτησε ο Γιώργος Λιάγκας μέσω social media, ασχολήθηκε η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή “Happy Day” το πρωί της Παρασκευής.

“Θέλω να πω ότι αυτές οι αντιδράσεις επικεντρώθηκαν κυρίως στο ρεπορτάζ που έκανε το Πρωινό και ο Γιώργος Λιάγκας, ενώ είχε πεθάνει λίγες ώρες πριν ο Μπάλντοκ. Αναφέρθηκαν σε κάποιες λεπτομέρειες που είχαν να κάνουν με το σπίτι, τα τετραγωνικά και τη διακόσμηση. Δεν ξέρω αν έχουμε το ποστ που ο Γιώργος Λιάγκας ζητά δημόσια συγγνώμη” είπε μεταξύ άλλων η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

Δείτε επίσης: Ο Γιώργος Λιάγκας απολογείται για το ρεπορτάζ του “Πρωινό” – “Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη”

 

“Στέλεχος του ΑΝΤ1 πήρε τηλέφωνο τον Γιώργο Λιάγκα και εξέφρασε την ενόχλησή του”

“Να αναλάβει την ευθύνη του θέματος, όχι να ζητήσει συγγνώμη. Υπάρχει ένα παρασκήνιο για να φτάσει ο Γιώργος να κάνει αυτό το ποστ. Αυτοβούλως έγινε, απλά υπήρχε ενόχληση από το κανάλι. Στέλεχος του ΑΝΤ1 τον πήρε τηλέφωνο και εξέφρασε την ενόχληση. Δεν υπήρξαν αντιδράσεις μόνο στα social media, αλλά και μηνύματα που έφτασαν στον σταθμό και βάρυναν το κλίμα.

Ο Γιώργος Λιάγκας, αμέσως, κατάλαβε -προς τιμήν του- το λάθος του, είπε ότι θα ανακαλέσει, δεν ζήτησε συγγνώμη. Είπε ότι θα το κάνει σήμερα από τον αέρα της τηλεοπτικής του εκπομπής. Ωστόσο, το κλίμα ήταν πολύ βαρύ και σε όλη την ομάδα. Υπήρξαν και φήμες ότι άνθρωποι της εκπομπής ήθελαν να δηλώσουν παραίτηση, γιατί κάποια πράγματα ξεπερνούν τα όρια της δικής τους ηθικής. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη τελικά. Στενοχωρήθηκαν, αλλά ηρέμησε η κατάσταση, οπότε δεν θα υπάρξουν τέτοιες εξελίξεις. Είναι βαρύ το κλίμα γενικότερα να ξέρετε. Είναι μια πολύ δύσκολη και άβολη κατάσταση” αποκάλυψε με τη σειρά της η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button