LifeStyle

«Ήταν φυσική και όμορφη η κίνησή της» – Galaksias Portal News

Για τους θαυμαστές της, την προσωπική της ζωή, τα αρνητικά σχόλια αλλά και την κίνηση της Ματούλας Ζαμάνη που έβγαλε on stage την μπλούζα της, μίλησε η Τζώρτζια Κεφαλά.

Η Τζώρτζια Κεφαλά παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και τον Ηλία Σκουλά. Η τραγουδίστρια και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί για το ντύσιμό της, τους εμμονικούς θαυμαστές, αλλά και για τη Ματούλα Ζαμάνη.

«Είχα τη διάθεση να ζω και το αρνητικό και το θετικό. Τα χόρτασα όλα. Δεν έχει ανοίξει ακόμα ο δρόμος για τις γυναίκες, ούτε στην επαγγελματική, ούτε και στην προσωπική τους ζωή. Ανέκαθεν σχολιαζόταν η εμφάνιση των ανθρώπων και τους κατέτασσαν σε συγκεκριμένες κατηγορίες.

Διαχειρίζομαι με κατανόηση τα σχόλια που γίνονται για το ντύσιμό μου. Δεν περίμενα ότι θα πάρει τέτοιες διαστάσεις και θα σχολιάσει ο Τύπος τόσο αρνητικά τις στιλιστικές μου επιλογές. Δεν έχω φοβηθεί από θαυμαστές, αλλά υπήρξαν φορές που τους απέφυγα γιατί είχαν γίνει εμμονικοί», είπε η Τζώρτζια Κεφαλά.

Κλείνοντας, η Τζώρτζια Κεφαλά είπε για τη Ματούλα Ζαμάνη: «Ήταν φυσική και όμορφη η κίνησή της. Είναι ένας αυθόρμητος άνθρωπος. Αν έβγαζε τη μπλούζα του ένας άντρας δεν θα ήταν θέμα. Όσο πιο καλλίγραμμος, τόσο λιγότερες αντιδράσεις».

 

To άρθρο Τζώρτζια Κεφαλά για Ματούλα Ζαμάνη: «Ήταν φυσική και όμορφη η κίνησή της» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button