Media

Άγιος έρωτας – Αναστασία Τσιλιμπίου: “Η Χαρά είναι ρόλος- κλειδί και θα σοκάρει”

Η Αναστασία Τσιλιμπίου, η μικρή αδικοχαμένη Χαρά που στοιχειώνει τη ζωή του πατρός Νικολάου στον «Άγιο έρωτα», βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Ο πατήρ Νικόλαος έχει βρεθεί στη Στέρνα για να μάθει την αλήθεια για τον χαμό της μικρής αδελφής του. «Είναι ένας ρόλος-κλειδί που θα εξελιχθεί σιγά σιγά η ιστορία του και σίγουρα θα σοκάρει πολύ τον κόσμο. Αν το σκεφθούμε, όλη η ιστορία ξεκινά από το ρόλο της Χαράς», θα πει η Αναστασία.

Στην προσπάθειά του ο πατήρ Νικόλαος να ανακαλύψει τι έχει συμβεί στο παρελθόν και οδήγησε την Χαρά στην αυτοκτονία, «θα δυσκολευθεί πάρα πολύ ο αδελφός της Χαράς και θα περάσει από πάρα πολλά στάδια: του θυμού, της λύπης, του θρήνου ξανά, γιατί το ξαναπερνά όλο αυτό, και θα βάλει σε πολλή αγωνία το κοινό». Όσο για το πού θα συναντήσει τους ένοχους «συνήθως αυτά συμβαίνουν στα σημεία που δεν το περιμένουμε».

Όπως λέει, της αρέσει που ο ρόλος της Χαράς εμφανίζεται με τέτοιο τρόπο στη σειρά, «το βρίσκω πολύ αγωνιώδες το να εμφανίζεται σαν εφιάλτης του πατρός Νικολάου».

Η Αναστασία βρίσκεται στο χώρο της υποκριτικής από πολύ μικρή ηλικία «δεν το μετάνιωσα ποτέ, είμαι πολύ τυχερή και πολύ ευλογημένη που όλα ήταν τόσο όμορφα από την αρχή. Δεν έχω ζήσει κάτι περίεργο, άσχημο, που να ένιωσα άβολα. Δεν ένιωσα ούτε στιγμή ότι κάνω κάτι που δεν μου αρέσει ή δεν θέλω. Χωρίς τους γονείς μου δεν νομίζω ότι θα ήμουν αυτή που είμαι τώρα, τους είχα δίπλα μου από την αρχή» θα καταλήξει.

«Άγιος έρωτας» απόψε στις 21:00 με ένα διπλό συγκλονιστικό επεισόδιο.

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button