Media

Γιώργος Αγγελόπουλος: Συγκινεί για την βάφτιση της κόρης του – “Θα πάρει το όνομα της μητέρας μου, η απώλεια είναι σημαντική”

Τον Γιώργο Αγγελόπουλο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και ο δημοσιογράφος Γιάννης Μαλλιαρός, κι εκείνος μίλησε για τη νέα του ζωή ως μπαμπάς αλλά και της επιθέσεις που έχει δεχτεί το τελευταίο διάστημα ο Μάρκος Σεφερλής.

«Η κόρη μας είναι καλά, δόξα τω Θεώ. Η συμβουλή που θα έδινα ως πατέρας σε ένα ζευγάρι είναι να κρατήσουν τα παιδιά τους κοντά και να έχουν επικοινωνία. Εμάς η κόρη μας είναι μικρή ακόμα αλλά, η αγάπη που μπορεί να πάρει ένα παιδί για την αυτοπεποίθησή του είναι πολύ σημαντική, αλλά είναι και το καλύτερο εφόδιο για να βγει στην κοινωνία που έχει τις δυσκολίες της.

Όσοι έχουν παιδάκια καταλαβαίνουν ότι το κατάλληλο περιβάλλον είναι να υπάρχει ηρεμία και επικοινωνία. Η μικρή προσπαθεί τώρα σιγά σιγά να επικοινωνήσει με τον τρόπο της κι εμείς είμαστε εκεί να την αγκαλιάσουμε. Προσπαθεί να πει μαμά και μπαμπά. Σιγά σιγά θα μας τα πει κι αυτά και θα χάσουμε τελείως το μυαλό μας» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος και πρόσθεσε σχετικά με τη βάπτιση της κόρης του,

«Αγχωμένος για τη βάπτιση δεν είμαι. Δε χρειάζονται πολλά πράγματα. Το σημαντικό είναι ότι θα βαπτιστεί και θα πάρει το όνομα. Θα πάρει το όνομα της μητέρας μου. Η απώλεια για τον οποιονδήποτε είναι σημαντική. Συνεχίζουμε, θέλουμε να την έχουμε στο μυαλό μας και να τη φέρουμε μαζί μας».

Τέλος, για τις επιθέσεις που έχει δεχτεί ο Μάρκος Σεφερλής, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε, «Ο Μάρκος είναι ένας πολύ σπουδαίος κωμικός για τη γενιά μας και ένας πολύ ωραίος συνεργάτης. Το λέω γιατί έχω συνεργαστεί… Είναι πολύ αξιόλογος άνθρωπος… Είναι ένας άνθρωπος που εύχομαι τον τρόπο που δουλεύει να τον υιοθετήσουν πολλοί άλλοι».

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button