Πολιτική

«Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι επικίνδυνος για την Αριστερά – Αν βγω πρόεδρος, θα τον διαγράψω» είπε ο Απόστολος Γκλέτσος

Ο Απόστολος Γκλέτσος, ένας από τους υποψήφιους προέδρους του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε για τον αποκλεισμό του Στέφανου Κασσελάκη από τη συντριπτική πλειοψηφία της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Ο Απόστολος Γκλέτσος, μιλώντας στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου σημείωσε για το «μπλόκο» στον Στέφανο Κασσελάκη: «Χθες δεν υπήρχε κάτι διαφορετικό που θα μπορούσε να κάνει η Κεντρική Επιτροπή από την εν γένει συμπεριφορά του Στέφανου Κασσελάκη τους 11 μήνες που ήταν πρόεδρος σε ένα άλλο κόμμα, γιατί δεν ήταν στον ΣΥΡΙΖΑ.

Η μη πολιτική του διαδρομή αυτούς τους 11 μήνες οδήγησε την Κεντρική Επιτροπή και τα όργανα να μην έχουν άλλη επιλογή. Έκαναν αυτό που έπρεπε, κατά τη γνώμη μου».

Ο Απόστολος Γκλέτσος εξέφρασε επίσης την άποψη ότι ο Κασσελάκης είναι επικίνδυνος για την Αριστερά: «Δεν ήταν αυτό που θέλαμε, αυτό που περιμέναμε. Αυτούς τους 11 μήνες άλλο περιμέναμε κι άλλο μας ήρθε. Από την αρχή τον πιστέψαμε, τον θέλαμε, περιμέναμε να δούμε ήλιο και είδαμε νύχτα. Μίλησε για μαύρα ταμεία στο κόμμα που τον έκανε πρόεδρο.

 

Με χωρίζει χάος από τον Κασσελάκη. Αν βγει πρόεδρος θα φύγω. Αν βγω εγώ πρόεδρος, την επόμενη ώρα διαγράφω τον Κασσελάκη, γιατί είναι επικίνδυνος για το κόμμα και την Αριστερά».

To άρθρο «Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι επικίνδυνος για την Αριστερά – Αν βγω πρόεδρος, θα τον διαγράψω» είπε ο Απόστολος Γκλέτσος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button