Πολιτική

Για σταλινικές μεθόδους τούς κατηγορεί ο έκπτωτος πρόεδρος – Galaksias Portal News

Απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος νωρίτερα σήμερα, Δευτέρα (14.10.24) χαρακτήρισε «άμεσα εφαρμοστέα και αμετάκλητη» την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής για αποκλεισμό του Στέφανου Κασσελάκη από τις εσωκομματικές εκλογές, δίνει το γραφείο του έκπτωτου πρόεδρου του κόμματος.

Συγκεκριμένα, σε παρέμβασή του ο Στέφανος Κασσελάκης κάνει λόγο για «σταλινικές ανακοινώσεις που εκθέτουν τον ΣΥΡΙΖΑ».

Παράλληλα, κατηγορεί πως «κάποιοι υπό το κράτος πανικού- έσπευσαν να αλλοιώσουν ακόμη κι αυτήν την απόφαση του Σαββάτου που οι ίδιοι έλαβαν».

«Με σημερινή του ανακοίνωση το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για δήθεν “αμετάκλητη” απόφαση όσον αφορά τον αποκλεισμό της υποψηφιότητας του κ. Κασσελάκη. Να υπενθυμίσουμε πως το άρθρο 20 του Καταστατικού είναι σαφές και δεν επιδέχεται αμφισβήτηση. Το Συνέδριο έχει κάθε αρμοδιότητα, ως ανώτατο όργανο, να απορρίψει ή να επικυρώσει όλες τις αποφάσεις της Κεντρικής Επιτροπής, σύμφωνα με το άρθρο 20 παρ. 1 και 2 του Καταστατικού», τονίζει το γραφείο του έκπτωτου προέδρου και  καταλήγει:

«Ας ευχηθούμε οι σταλινικές ανακοινώσεις που εκθέτουν το κόμμα απέναντι στα μέλη του να μη γίνουν η φαιδρή κανονικότητα που κάποιοι επιζητούν».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ 

«Άμεσα εφαρμοστέα και αμετάκλητη» χαρακτήρισε νωρίτερα σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής (ΚΕ) που προβλέπει ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν μπορεί να είναι υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος.

Η απόφαση «ελήφθη με συντριπτική πλειοψηφία», ανέφερε το κόμμα, σημειώνοντας πως «το όργανο συνεδρίασε με διαπιστωμένη απαρτία, παρά τις αντικαταστατικές και απαράδεκτες ενέργειες, οι οποίες αποδείχτηκαν ανεπιτυχείς».

«Η απόφασή του αφορά τον κύριο Κασσελάκη και είναι άμεσα εφαρμοστέα και αμετάκλητη», υπογράμμισε.

To άρθρο «Πόλεμος» ανακοινώσεων Κασσελάκη – ΣΥΡΙΖΑ: Για σταλινικές μεθόδους τούς κατηγορεί ο έκπτωτος πρόεδρος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button