Οικονομία

Νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις στον Ασπρόπυργο Αττικής – Galaksias Portal News

Τη μεταφορά της στις νέες εγκαταστάσεις της στον Ασπρόπυργο Αττικής ανακοίνωσε η HED Engineering, η 100% ελληνική τεχνολογικά προηγμένη και διεθνώς ανταγωνιστική, εταιρεία μηχανολογίας.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, οι νέες εγκαταστάσεις είναι έκτασης 1.000 τετραγωνικών μέτρων στεγασμένων χώρων και 3.500 τετραγωνικών μέτρων διαθέσιμου χώρου για εργασίες κατασκευών, δοκιμών και συντηρήσεων και σηματοδοτούν τα εγκαίνια μιας σειράς από νέες δραστηριότητες, ώστε να ανταποκριθεί άμεσα στις απαιτήσεις του διαρκώς διευρυνόμενου πελατολογίου της.

Η HED Engineering είναι μια εταιρεία που έχει ολοκληρώσει πολλά έργα υψηλών προδιαγραφών, για βιομηχανίες χάλυβα, εξόρυξης, καθώς και βιομηχανίες τροφίμων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Από το 2015, η εταιρεία έχει εγκατασταθεί στους χώρους του Διεθνούς Αεροδρομίου της Αθήνας «Ελ. Βενιζέλος», για να υποστηρίξει την επίγεια εξυπηρέτηση αεροσκαφών.

Όπως ανακοινώθηκε, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της σε υλικά, όπως ο χάλυβας, το αλουμίνιο ή το ανθρακόνημα, η HED Engineering επενδύει στη νέα παραγωγική της μονάδα, με σκοπό να επεκταθεί όχι μόνο στον αεροπορικό τομέα στον οποίο έχει ήδη καθιερωθεί ως αξιόπιστος συνεργάτης και προμηθευτής τόσο σε αεροσκάφη όσο και σε ελικόπτερα, αλλά και σε νέες προκλήσεις όπως είναι ο σχεδιασμός και η μελέτη προϊόντων που αφορούν το διάστημα.

Ο Πύργος MRO της HED Engineering είναι -ένα μόνο- συγκεκριμένο παράδειγμα της ποιότητας, της αντοχής και της αποτελεσματικότητας των προϊόντων της εταιρείας.

Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, η HED Engineering θα προχωρήσει σε ανακοινώσεις συγκεκριμένων επιχειρηματικών συμφωνιών που θα αναδείξουν τη χρησιμότητα και την αναγκαιότητα των νέων υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων παραγωγής του Ασπρόπυργου Αττικής.

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button