LifeStyle

Διαψεύδει τις φήμες για χωρισμό από τον Δημήτρη Κουσαθάνα – Galaksias Portal News

Η Σάσα Μπάστα ρωτήθηκε για τη φημολογία, με την τραγουδίστρια να αναφέρει πως έχει βαρεθεί να διαψεύδει τα ίδια πράγματα, κάθε λίγο και λιγάκι.

Η Σάσα Μπάστα έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, για τις φήμες που τη θέλουν να έχει χωρίσει από τον σύζυγό της, Δημήτρη Κουσαθάνα. Μαζί έχουν ένα παιδί, το οποίο είναι η απόλυτη προτεραιότητα για την τραγουδίστρια. Αυτές οι φήμες, όπως είπε, κάνουν μόνο κακό στην ψυχολογία του.

H γνωστή τραγουδίστρια αντέδρασε, διαψεύδοντας τα σενάρια για διαζύγιο: «Αυτό έχει καταντήσει λίγο κωμωδία, ότι με χωρίζουν συνέχεια. Δεν βγαίνω να απαντήσω, αλλά επειδή δεν είμαι μόνη μου σε αυτόν τον γάμο και πλέον έχω και ένα παιδί αναγκάζομαι να βγαίνω να τα διαψεύδω γιατί είμαστε μια χαρά.

Από το πουθενά γίνεται όλο αυτό και πρέπει να βγαίνουμε να το λέμε – όχι για εμάς – αλλά και για αυτόν τον άνθρωπο» είπε αρχικά η Σάσα Μπάστα.

«Έχουμε οικογένεια, έχουμε ένα παιδί και φοβάσαι τι θα ακούσεις κιόλας και στο σχολείο. Είμαστε υποψιασμένοι από τα πάντα για το τι θα ακούσουμε», πρόσθεσε η Σάσα Μπάστα.

Ο Δημήτρης Κουσαθάνας δραστηριοποιείται στο νησί των ανέμων διατηρώντας δική του ξενοδοχειακή μονάδα. Παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο την Σάσα Μπάστα το 2018, όταν η τραγουδίστρια ήταν έγκυος.

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button