LifeStyle

Νικόλ Κίντμαν και Σάλμα Χάγιεκ σε ένα βίντεο από την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι που προκάλεσε συζητήσεις

Η Νικόλ Κίντμαν και η Σάλμα Χάγιεκ καταγράφονται από κάμερες και φωτογράφους στο Παρίσι. Πολλοί μίλησαν για μια στιγμή έντασης, ανάμεσα στις δύο σταρ.

Οι κοσμικές στήλες περιοδικών γράφουν για ένταση ανάμεσα στη Νικόλ Κίντμαν και την Σάλμα Χάγιεκ, που πάντως δεν επιβεβαιώνεται από το επίμαχο βίντεο. Σε αυτό, κατά τη διάρκεια του σόου της Balenciaga στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, η Νικόλ Κίντμαν φαίνεται να πιάνει κάποια στιγμή το χέρι της Σάλμα Χάγιεκ, όταν εκείνη προσπάθησε να τη στρέψει προς τις κάμερες για να φωτογραφηθούν με την Κέιτι Πέρι.

Πολλοί έγραψαν πως η Νικόλ Κίντμαν απώθησε το χέρι της Σάλμα Χάγιεκ, έντονα εκνευρισμένη. Αν αυτό συνέβη, η διάσημη σταρ, φρόντισε να μην το δείξει έντονα. Με μαύρα γυαλιά, γύρισε προς τους δημοσιογράφους και έκανε το χατίρι των δημοσιογράφων.

Όλα ξεκίνησαν μετά από την απαίτηση ενός φωτογράφου για «μία ακόμη» φωτογραφία. Η Σάλμα Χάγιεκ προσπάθησε με τα χέρια της να γυρίσει την Νικόλ Κίντμαν, η οποία είχε γυρισμένη την πλάτη της, στις κάμερες.

Εκείνη τη στιγμή, η ηθοποιός έπιασε το χέρι της Χάγιεκ. Αμέσως μετά, η Κίντμαν φίλησε την Πέρι και αντάλλαξε μερικές κουβέντες με τη Χάγιεκ, πριν αποχωρήσει.

Δεν είναι σαφές τι είπαν οι δύο ηθοποιοί, αλλά μετά την αποχώρηση της Κίντμαν, η Χάγιεκ είπε: «Ναι, παρακαλώ. Συμβουλές». Κάποιος, μάλλον η Κίντμαν,απάντησε: «Δεν τις χρειάζεσαι» και η Χάγιεκ ανταπάντησε: «Τις χρειάζομαι».

To άρθρο Νικόλ Κίντμαν και Σάλμα Χάγιεκ σε ένα βίντεο από την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι που προκάλεσε συζητήσεις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button