Media

Βασίλης Μαυρογεωργίου: Το “Έχω παιδιά” είναι μια σύγχρονη και ωραία κωμωδία

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», με τη Δανάη Μπάρκα, και στη δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού, έδωσε ο Βασίλης Μαυρογεωργίου, ο πρωταγωνιστής της νέας κωμωδίας του MEGA « Έχω παιδιά», που έκανε πρεμιέρα απόψε στις 21:00.

Ο ηθοποιός ανέφερε για τη σειρά: «Πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα είχα τρομάξει λίγο που θα έπαιζα με παιδιά, δεν ήξερα τι θα αντιμετωπίσω και πόσο έτοιμα θα είναι. Όταν ξεκινήσαμε όμως και είδαμε αυτά τα δύο μικρά θαύματα, η ζωή μας έγινε πιο εύκολη. Τα παιδιά είναι σαν να παίζουν ένα παιχνίδι, μας έβαλαν τα ίδια μέσα στη συνθήκη, μας φωνάζουν μαμά και μπαμπά, όχι μόνο στο γύρισμα αλλά και στα διαλείμματα». Και συμπλήρωσε: «Όσοι έχουν παιδιά θα ανακουφιστούν και θα σκεφτούν ότι δεν τα τραβάνε μόνο αυτοί και θα γελάσουν».

«Είμαι πολύ τυχερός για όλο το καστ. Καταρχάς για την Ευγενία Σαμαρά, που είναι ένας εξαιρετικός συνεργάτης, φανταστική ηθοποιός, με την οποία αποκτήσαμε αμέσως χημεία. Έπαιξαν ρόλο και τα παιδιά σε αυτό. Τον Λάμπρο Φισφή τον αγαπάμε. Είναι ένας λατρευτός άνθρωπος, πολύ ταλαντούχος. Με τις ατάκες του Λάμπρου είναι δύσκολο να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, παλεύω κάθε μέρα με τα νευρικά γέλια», αποκάλυψε ο Βασίλης Μαυρογεωργίου.

Ο ηθοποιός σημείωσε πως το «Έχω παιδιά» είναι μια σύγχρονη και ωραία κωμωδία: «Είναι κωμωδία της ατάκας και των καταστάσεων».

«Σκηνοθετώ στο Θέατρο Τέχνης την παράσταση “Καταραμένος κόσμος” και ανεβαίνει τον Δεκέμβριο. Τη δεύτερη σεζόν, στο Θέατρο Παλλάς, θα σκηνοθετήσω τη ζωή του Στράτου Διονυσίου που ανεβαίνει τον Μάρτιο» ανέφερε για τις θεατρικές παραστάσεις που σκηνοθετεί.

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button