Πολιτική

Δε περίμενα ότι θα με κατηγορήσουν ως χουντικό σταγονίδιο – Galaksias Portal News

Μετωπική στη… μετωπική για Νίκο Μωραΐτη και Δημήτρη Χατζησωκράτη με φόντο τους Αλέξη Τσίπρα και Στέφανο Κασσελάκη.

Με αφορμή τη χθεσινή (14.10.2024) επίθεση που εξαπέλυσε ο γνωστός στιχουργός Νίκος Μωραΐτης, κατά του Αλέξη Τσίπρα, για τον αποκλεισμό από υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Δημήτρης Χατζησωκράτης σήκωσε το.. γάντι.

«50 χρόνια μετά την πτώση της χούντας ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ότι θα  κατηγορούμουν …ως χουντικό σταγονίδιο, μέσα από το κόμμα μου(!) από διαπρύσιο υποστηρικτή του κ. Κασσελάκη», έγραψε το μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Χατζησωκράτης σε σημερινή ανάρτηση στο X.

Ο Νίκος Μωραΐτης, έβαλε στο επίκεντρο της κριτικής του τον Αλέξη Τσίπρα, μετά από πληροφορίες περί επικοινωνίας με τον Ευάγγελο Βενιζέλο για την υπόθεση Novartis, κάτι που διέψευσε η πλευρά του πρώην πρωθυπουργού, ενώ ο Γιώργος Λιάνης προχώρησε σε ανασκευή των αρχικών δηλώσεών του για το θέμα.

«Η Βασιλίσσης Αμαλίας διαψεύδει ότι ο Τσίπρας ζήτησε συγγνώμη από τον Βενιζέλο. Ας δούμε όμως τι θα πει και η Βασιλίσσης Όλγας» έγραψε αρχικά στο Χ (πρώην Twitter).

«Εδώ απέκλεισε από υποψήφιο εκλεγμένο πρόεδρο, με τα 87+ χουντικά του σταγονίδια. Κι εσείς αναρωτιέστε αν ζήτησε συγγνώμη από το ΕΓΩ του Βενιζέλου…» επανήλθε με νέα ανάρτηση.

To άρθρο Χατζησωκράτης σε Μωραΐτη: Δε περίμενα ότι θα με κατηγορήσουν ως χουντικό σταγονίδιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button